Ücretsiz Uzak PC Kontrol

17 Ağu 2007
158
0
remote.jpg


Adres Defteri, uzaktan kontrol edebilir uzak bilgisayarların listesini gösterir. grup ilkeleri sayesinde, Uzaktan Kumanda PC uzaktan ağ yönetimi için etkili bir araç haline gelir: tüm eylemleri birkaç fare tıklaması ile uzak bilgisayarların tüm grubu ile yapılabili
uzaktaki bir müşteri nasıl bir bilgisayar ile başa çıkmak için hiçbir fikri yok problemi çözemez çünkü hala değerli zaman uzak bilgisayara almak harcama misiniz?
Daha iyi bir alternatif bulmak için zamanı!
file-transfer.jpg



Tüm Uzaktan Kumanda PC çözümleri tüm klasörleri ve dizin aktarmak için bir yeteneği ile, kapsamlı bir dosya aktarma seçeneği sağlar. optimize aktarım hızı için tüm dosyaları otomatik olarak transferden önce sıkıştırılır.
account-connections.jpg


Basit arayüzü Uzaktan Kumanda PC sayesinde ağları ve diğer teknik malzeme aşina olmayan acemi kullanıcılar için bile kolay bir çözümdür. Bir uzaktan kumanda başlamak gerçekleştirmek için gereken Hesap Şifre girmektir
address-book.jpg



Program yazılımı size en uygun olacak şekilde ayarlayabilirsiniz kolay ayar tam sayı içerir. Ilgisinin güvenlik ayarlarını ve erişim kısıtlamaları ödenir

security-settings.jpg



Ücretsiz PC uzaktan kontrol yazılımı, hızlı, güvenli olması gerekir bu kullanıcıların özellikle ve aynı zamanda onların uzak bilgisayarlara erişmek için kolay yol olarak geliştirilen benzersiz bir çözümdür. Bizim çözüm bulunduğu ne kadar uzakta bir uzak PC olursa olsun kontrol etmenizi sağlar. Bir yerel ağ veya tüm İnternet ... Bu program için hiç fark etmez - hala güvenilir erişim hakkı elde edecek.

Uzaktan Kumanda PC yerel monitör ekranında uzaktan PC masaüstü görüntüler ve uzaktan o PC kontrol etmek kendi fare ve klavye kullanımı sağlar. Ayrıca, yerleşik bir File Transfer özelliği size bilgisayarlar arasında dosya alışverişi sağlar. Veri bir hacker-korumalı çözümü ile şifrelenir ve inanılmaz yüksek hızda transfer. Eğer onun doğrudan PC'ye hepsini geçebilir zaman Böylece herhangi bir e-posta yoluyla yare fotoğraf göndermek için ihtiyaç var.

yenilikçi teknolojileri sayesinde ücretsiz PC uzaktan kontrol yazılımı etkin olma, başarılı bir bağlantı uzaktan PC dış IP adresi gerektirmez. Ayrıca, kullanıcılar için gerçek bir ağrı vardı dinamik IP adresleri artık bir engel değildir. Program bir IP adresi kullanmak bile olmadan bir bağlantı kurabilirsiniz. siz kendiniz deneyin kadar Bunu inanmazlar.

Yazılım tamamen ücretsizdir. Olan size hayatınızın geri kalanı için onunla kalacak bir kez yazılım çalıştı!


Genellikle acele bir PC ofisi dosyaları proje bazı önemli alarak eğilimindedir unutmayın. Böyle bir durumda eve işten olur sinir bozucu zaman zahmetli ve tarihler nelerdir zorunda kaldığımı ve yakın yaklaşıyor. Hatta, PC alır ofis ve dosyalar üzerinde ev-yapıştır çok monoton günlük kopyalayın. Iyi, sorumluluk nasıl tamamını yaklaşık alma kurtulmak ve tersi-ve varlık evde ise PC üzerinden ofis saklanan dosyaları önemli sağlamak kolay erişim için. Bu görevin yardım becerikli daha iyi bir yol ile olabilir gerçekleştirilen içinde olabilir Uzaktan Kumanda PC 4.8 . Bu, herhangi bir yerde PC eve ulaşmak için ofis veya uzak kazanç yardımcı olur ve bilgisayarınızın masaüstü ekran üzerinden yerel PC gösterir uzak. Uzaktan içerik kolayca kullanabileceğiniz klavye kontrol ve fare ve PC. Sadece uygulamalar uzaktan bağlantı kurmak için PC ya da dosya ve kullanmaya başlamak için.
Uzaktan Kumanda PC PC ile uzaktan bağlantı yanı sıra uzaktan teknik destek, yardım masası iş, sistem yöneticileri, vb için tesis kullanımı için kişisel bir çözümdür büyük, sen Adı ediyorum Hesabı veya adres ya sahip belirtmek IP. kurulmuş sonra olmuştur bağlantısı, uzaktan PC için kısayola Adres Defterine's yerleştirilir içinde Yönetici modülü. Sadece çift fonksiyonlar gerekli tıklayın bunu gerçekleştirmek için erişim ve PC kontrol uzak. Şu anda, makinenin uzaktan ekran zaman masaüstü yerel senin üzerinden PC sundu, sen kolayca oluşturabilir, düzenleyebilir ve kolay resimler, uzaktan kullanın. PC erişim koruması ile çift şifre korumalı uzaktan programı da özellikleri olarak, yüksek düzeyde güvenlik. tuş vuruşlarını ve fare hareketleri klavye ile bile tüm veri transfer kodlama bit 128 ile edildiğini sağladı.
özellikleri bahsedilen ek olarak, Uzaktan Kumanda PC 4.8da Başlat'ı ve dosya verir Log, Güvenlik, özelleştirilebilir yapılandırmaları izin size değiştirmek ayarları için Bağlantı.özelliği gerekçe göstererek tüm detayları, özel fonksiyonlar ve fantastik işleyişi, programın puan rating 4,5 ile edildiğini ödüllendirdi.





  • Ekranda uzak bilgisayarın masaüstü gösterilmesi, bir gerçek zaman modunda ücretsiz uzaktan bilgisayar kontrolü.
  • Kendi klavye ve fare kullanımına uzaktan diğer bilgisayarları kontrol etmek.
  • Dosya transferi / Uzak bilgisayardan.
  • Yeteneği bir PC'den metin, grafik veya diğer verileri kopyalama ve başka yapıştırabilirsiniz.
  • Buna devre dışı açılması üzerine fare uzak, kapalı ya da yeniden doğmuş gibi uzak bilgisayar, klavye ve özgür uzak masaüstü yazılımı .
  • yönlendirici veya güvenlik duvarı herhangi bir yapılandırmaya gerek kalmadan arkasında Ücretsiz uzaktan PC kontrolü.


  • Sistem gereksinimleri:
    Windows 95/98/NT/2000/XP/2003/Vista
ruzgarvesis1978
3-D_skull_and_bones.gif


Nasıl ücretsiz uzaktan bilgisayar kontrol yazılımı yüklemek için:





Ücretsiz uzak masaüstü kontrol yazılımı iki modülden oluşmaktadır:
 
Son düzenleme:

ersan74

Katılımcı Üye
7 Tem 2010
451
0
kardeş bu programı kullandığımızda karşı taraf bağlandığımızı görüyo mu?
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.