Ücretsiz vbulletin forum açmak mümkün mü?

rarely

Yeni üye
29 Şub 2008
9
0
Arkadaşlar bedava vbulletin forum açmak istiyorum ama yapamıyorum. Bir kaç yerde yapıldığını gördüm ama yapamadım. Yapmaya kalktığımda ise karşıma bu uyarı çıkıyor

"
Diese Seite ist leider nicht verfügbar.

Richte auch du Deine kostenlose Homepage beim kostenlosen Webspace bei Funpic.de ein.

Kostenlos: 2500 MB Webspace, PHP, MySQL, FTP!
"
Açmak için funpic.de sitesini denedim.Bu uyarının sebebi nedir? Nerede yanlış yapmış olabilirim ki ftp ayarlarında bir yeri yanlış mı yaptım yoksa...​

 

byfors

Yeni üye
26 Ara 2010
37
0
İmpirarse
lisanssızda açarsın forumda anlatımları mevcut araştırma yapalım lütfen herkesinki lisanslı diye bir kaide yok ama lisanssızın sadece kapanma ihtimali var açılabiliyor:)
 

OnLy

Emektar
26 Ara 2005
836
35
Ötüken
vb yi niye kurcan öğrenmek için mi yoksa forum sitesimi yapcan progrma oyun falan üçretsiz hostlarla falan olmaz bu iş.öğrenmek için localhost kurup öğrenebilirsin.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.