Ucuza Hosting Ve Domain iceri

17 Nis 2013
165
0
Merhaba Dostlarım Ben Uzun Süreli Ucuza VEYA ücretsiz olarak güvenlilir Hosting ve domain veren sunucu arıyorum promo codla vb. gibi 1 yıllık 6 7 aylık en ucuz şekilden nasil alabiliriz domain ve host herkes lütfen bildiği bilgiyi versin hem bana hemde ihtiyacı olanlar görmüş olur

Saygılarımla.
 

heyecan85

Uzman üye
9 Tem 2015
1,466
4
yöncü den aldim gayet memnunum 1 yillik sinirsiz linux sistem domain de yaninda ucretsiz bankayla havale odedim normalde 49 tl ama ben alirken mesai saati disinda aldim bu yuzden 60 tl odedim.
 

mehmetx93

Uzman üye
2 Eyl 2010
1,395
1
Domaini 1and1.com dan alabilirsin. 1$ a satıyolar. Eğer çalışman profesyonel bir çalışma değilse yani denemelik bi şeyler ise hostingerden de ücretsiz hosting alıp domainini oraya yönlendirirsin. Yıllık 5 liraya kendini bi süre rahat rahat denersin projen tutarsa yatırım yapar tutmazsa en az zararla ayrılırsın. Selametle.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.