Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhabalar. Büyük ihtimalle çalıntı hesaplar veya random olarak gelen kapalı hesaplar oluyor geneli. İnternette 1flex adında bir site var orada da netflix'in tüm dizi ve filmleri mevcut. Tamamen ücretsiz ama girdiğinizde reklam engelleyicinizi açmanızı öneririmUcuza Netflix nereden alabilirim 14tl satılıyormuş bir yabancı site de ama kimse söylemiyo
Türkçe dublajda yok orada yaMerhabalar. Büyük ihtimalle çalıntı hesaplar veya random olarak gelen kapalı hesaplar oluyor geneli. İnternette 1flex adında bir site var orada da netflix'in tüm dizi ve filmleri mevcut. Tamamen ücretsiz ama girdiğinizde reklam engelleyicinizi açmanızı öneririm. İyi forumlar...
crack oluyor mu bilmem ama sağlam cidden 1 kere denemiştimGenelde crack hesap oluyor onlar ve patlama ihtimali çok yüksek oluyor. Birkaç yıl önce şansıma iyi bir tane denk getirdim birkaç ay kullanabildim sonra zaten elimde patladı : ) sonrasında zaten vicdanıma yenik düştüm ve zarara uğrattığım miktarı bir hesap açarak geri ödedim.
Kısacası meblağ düşük olsa bile zararlı her türlü siz çıkıyorsunuz, bir anlamı olmuyor. Kullandığınız süre de tatmin edici bir süre olmayabilir. Sonrasında uzun kullanımlı bir tane denk getirme işi de kumara dönüyor yine zararlı siz çıkıyorsunuz. Veya alsanız bile aklınızda sürekli patlayacak mı, ne zamana kadar kullanabileceğim gibi düşünceler peşinizi bırakmıyor.
Tarayıcıya güzelinden bir reklam engelleyici kurup korsan sitelerden izleme olayı da bir süreden sonra insanı bıktırıyor ha bire telif yiyorlar domain değiştirmek zorunda kalıyorlar işin yoksa bul. Bana kalırsa en iyisi birkaç kişi ortak orjinal bir hesap açıp kullanmanız, parayı bölerek bir nevi de bütçe optimizasyonu yapmış olursunuz. Bir tık fazla verirsiniz ama kafanız rahat olur.
crack oluyor mu bilmem ama sağlam cidden 1 kere denemiştim
sende doğru diyorsun teşekkürlerSen bilirsin tabii ki ama yazı turada 4 defa yazı gelmesi 5. defa da yazı geleceği anlamına gelmez.
Hocam isterseniz eldorado isimli siteden alabilirsiniz ben ordan kullaniyorum site dolandirma durumunda para iadesi yapiyor ama Turkiye kartlari geciyormu bilmiyorumUcuza Netflix nereden alabilirim 14tl satılıyormuş bir yabancı site de ama kimse söylemiyo