Ucuza satın alabileceğim vds önerisi arıyorum.

exemelation

Katılımcı Üye
22 Tem 2009
529
1
Merhaba online bi oyunda çoklu hesap kullanmam gerekiyor sadece internette tıklama yapabileceğim en ucuza kapatabileceğim bi vds lazım daha önce bedava vds lerde centos kurarak bişeyler yapmıştım 1 gb rame centos kurarak rahatlıkla kullanabilir miyim ,ve vds tavsiye istiyorum teşekkürler.
 

exemelation

Katılımcı Üye
22 Tem 2009
529
1
Son düzenleme:

BraveHero

Katılımcı Üye
12 Ağu 2018
656
13
Pide Center

383robot

Yeni üye
18 May 2018
24
0
samsun
Cok iyi bir hacker olan birkan hocamizin log tutmayan vpn veya vds lerini kullanabilirsiniz log tutmuyor ve cok ucuz tabi fiyatlar sistemine gore degisiyor ama 5-100 tl arasi isini gorebilecek 20 liraya vpn veya vds alabilirsin bunu bipmen gerkek vpn yada vds kullanicaksan vpn daha ucuz olur vds den arkadaslar birkan hocada hacker oldugu icin sorun vds fln kullanabilirsiniz ama microsoft veya digerlerinde log tutar zararli bisi oldumj hesabini kapatirlar fln sikinti olur ben bruteforce denicektim hesabim kapatildi ne kadar e mail atsamda acilmadi ama birkanhocanin vds lerinde boyle sorun olcagini dusumuyorum ben enkisa surede alicam 15 20 lira fln ve cok iyi sistemler var isterseniz daha ayrintili bilgi alabilirsiniz video ve sitesinden
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.