Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu tarz yöntemler yasal değildir ve ip adresiniz kabak gibi ortada olduğundan yakalanma ihtimaliniz çok yüksektir. Tavsiye kesinlikle etmiyoruz.torrentten beleşe çeksene
@KekStaR 'ın da dediği gibi indirimli günler oluyor bazen paylaşıyorlardır sosyal medya mecralarında. Takip ederseniz iyi bir indirimi yakalayabilirsiniz.
torrent oyunların yada yazılımların tamamı virüs deposu şayet ben 1 şeyin parasını vermeyipte pc ye kurmam satın alırım yada almaya calışırım sonra birde virüsü temizlemekle ugraşırız. en iyi yöntem bütcenize göre itemler almak.Bu tarz yöntemler yasal değildir ve ip adresiniz kabak gibi ortada olduğundan yakalanma ihtimaliniz çok yüksektir. Tavsiye kesinlikle etmiyoruz.
Ben normalde çok resmi ve devlet yandaşı bir kişi değilim, çok dark webci hekır da değilim. Gerektiği yerde oluyorum haklının yanında olur gibi. Torrent film izlenmez zaten 1-2 saat oluyor filmler genellikle (en azından Türk asıllı filmler öyle) 20GB'ın altına düşmüyor. Bunun yerine giderim ucuzundan bir dizi-film sitesi aboneliği alırım kendime mis gibi. Virüslere gelecek olursak bedava alacağım diyorsun hevesleniyorsun bazen bilgisayarın uçak motoru gibi ses çıkarıyor termal macun olmasına rağmen. Ya bilgisayar yenileyeceksin, ya da donanımsal bir durum yoksa format attıracaksın. Çünkü adamlar boş beleş bir ürün vermez bir de üstüne telif hakkı olan bir ürün.torrent oyunların yada yazılarımın tamamı virüs deposu şayet ben 1 şeyin parasını vermeyipte pc ye kurmam satın alırım yada almaya calışırım sonra birde virüsü temizlemekle ugraşırız. en iyi yöntem bütcenize göre itemler almak.
sadece korsan film izliyorum aboneli servislerde olmayan filmler icin...
ateş hocamın da dedigi gibi ama korsana karşı degilim malum steam epic yazılımlar pahalı olunca ister istemez korsana yöneliyor insan...
Yıllık abonelik tahminen kaça geliyor şuan.Ben yıllık abonelilk aldım. Aboneliğime bu kurslarda dahilmiş şimdi baktım .Tavsiye ediyorum. Hem karlı hem de istediğim kursların %70'ine erişimim var. Ayrıca bu tarz sertifikaları da alabiliyorum.
Yıllık abonelik fiyatları genellikle kampanyalarla değişiyor, ama Türkiye’de şu an net bir fiyat yok. Güncel fiyatları platformun resmi sitesinden kontrol etmeni öneririm.Yıllık abonelik tahminen kaça geliyor şuan.
Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.