Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Networks
udemy kursları genelde ücretli satılanlarımı diyorsunuz bedavaya alalım diye, yoksa bazıları ücretsiz oluyor onları alabilirsiniz, ücretlileri ücretsiz şekilde alman için, ya ücretli olan videoları aratıp googlede felan program sitelerinde bulman lazım bazen düşüyor oralara, yada ücretli alan arkadaştan rica edip onun hesabı ile girip ,ya videoları indirecen yada ekran görüntüsü çekecen videoların eğitimlerin , ben genelde tanıdık eş dost alırsa onlardan alıyorum oyle alıyom ındırıyom
[Özel günlerd3 veya etkinliklerde bedava oluyor. Örnek verilmesi gerekirse pandemi sürecinde bir ara ücretsiz olmuştu bazı kurslar onun dışında malesef ki yok, iyi takip etmek gerekiyor /FONT]
Satın alınmış bir hesaptan, udeler kullanarak kursu indirebilirsiniz.
İnternette daha önce satın alıp, paylaşılmış kursları indirebilirsiniz.
İllegal olarak başkalarının kredi kartı ile hediye gönderilip, udeler yardımıyla indirilebilirsiniz. Ama pek önereceğim bir yöntem olmaz. Hem hediye girdiğiniz hesap bir süre sonra ban yer hemde kullandığınız kredi kartına göre yasal problemler çıkabilir.
https://www.real.discount/ Bu site üzerinden kampanyalı kursları bulup kütüphanene kaydedebilirsin. Bir çok eğitim buraya ücretsiz olarak Udemy üzerinden düşüyor.