B Bokator34 Üye Katılım 28 Mar 2020 Mesajlar 61 Tepkime puanı 0 Kredi 0 26 Şub 2021 #1 Udemy mail gelmiyor mail hesabı bende mesaj gönderdiğini söylüyor site fakat, Mail falan gelmiyor bu durumu nasıl hallede bilirim ?
Udemy mail gelmiyor mail hesabı bende mesaj gönderdiğini söylüyor site fakat, Mail falan gelmiyor bu durumu nasıl hallede bilirim ?
Çözüm Suskun 28 Şub 2021 Merhaba, O mailler bazen geç gelebiliyor + olarak spam kutusunu kontrol ettin mi? :diablo İyi Forumlar.
Merhaba, O mailler bazen geç gelebiliyor + olarak spam kutusunu kontrol ettin mi? :diablo İyi Forumlar.
Vepers Kıdemli Üye Katılım 26 Ara 2015 Mesajlar 2,296 Çözümler 2 Tepkime puanı 31 Yaş 23 Konum İstanbul Kredi 0 28 Şub 2021 #2 Spam klasörünü kontrol edin. Sorun çözülmez ise Udemy help center; https://support.udemy.com/hc/en-us/requests/new Oyla 0 Downvote
Spam klasörünü kontrol edin. Sorun çözülmez ise Udemy help center; https://support.udemy.com/hc/en-us/requests/new
Suskun Moderasyon Lider Yardımcısı Katılım 23 Ocak 2012 Mesajlar 4,373 Çözümler 164 Tepkime puanı 2,300 Konum Germany Kredi 201 28 Şub 2021 #3 Merhaba, O mailler bazen geç gelebiliyor + olarak spam kutusunu kontrol ettin mi? :diablo İyi Forumlar. Oyla 0 Downvote Çözüm
Merhaba, O mailler bazen geç gelebiliyor + olarak spam kutusunu kontrol ettin mi? :diablo İyi Forumlar.
C 'Chan Uzman üye Katılım 1 Nis 2020 Mesajlar 1,798 Çözümler 19 Tepkime puanı 1,468 Konum Shibuya Kredi 0 28 Şub 2021 #4 Merhaba, Kendi hesabım üzerinde denedim ve geliyor. Farklı internet tarayıcısı, farklı internet veya cihaz üzerinden tekrardan göndermeyi deneyiniz. Oyla 0 Downvote
Merhaba, Kendi hesabım üzerinde denedim ve geliyor. Farklı internet tarayıcısı, farklı internet veya cihaz üzerinden tekrardan göndermeyi deneyiniz.
Profesör Kadim Üye Katılım 10 Nis 2020 Mesajlar 5,078 Çözümler 224 Tepkime puanı 1,625 Konum -Türkistan- Kredi 0 28 Şub 2021 #5 Merhaba değerli üye, Büyük ihtimal tarayıcıdan kaynaklı olabilir yada spam klasörüne düşmüş olup sen farketmemiş olabilirsin. Oyla 0 Downvote
Merhaba değerli üye, Büyük ihtimal tarayıcıdan kaynaklı olabilir yada spam klasörüne düşmüş olup sen farketmemiş olabilirsin.
Winston Bey Katılımcı Üye Katılım 16 Şub 2021 Mesajlar 351 Tepkime puanı 2 Kredi 0 28 Şub 2021 #6 Dostum Opera varsa ondan dene olmaz ise spam klasörüne bak, yine mi olmadı o zaman yeni Mail hesabı aç oradan dene ) Oyla 0 Downvote
Dostum Opera varsa ondan dene olmaz ise spam klasörüne bak, yine mi olmadı o zaman yeni Mail hesabı aç oradan dene )