Ufak Bir Tht Adına Çalışmam.

Rockdewil08

Katılımcı Üye
13 Eki 2011
307
0
Konya
Beyler pek fazla vaktimi almadı basit ve sade tutmak istedim sizce nasıl iyi kötü yorumlarınızı eksik etmeyin. Epeydir tasarımla uğraşmıyordum çoğu şeyin nasıl yapılacağını unutmuşum siz yeniden tasarıma başlıyan biriymişim gibi yorum yapın. Buyrun Buradan Bakın
 

Pakyürek™

Katılımcı Üye
16 Eki 2011
921
0
Güzel Olmasından Ziyade tht Kucuk Yazmışın Onu büyük Yazdınnmı Daha Güzel Duracağından eminim ellerine Sağlık
 

Rmus

Üye
20 Eyl 2010
67
0
İzmir
Güzel fakat arkaplana desen verebilirsen daha güzel olur. Eline sağlık
ve arkadaşın dediği gibi THT yazısı büyük daha iyi olurdu. Yenisini bekliyoruz..
 

Rockdewil08

Katılımcı Üye
13 Eki 2011
307
0
Konya
Biraz basit gibime geldi kardeşim geliştirilebilir emeğine sağlık.

İlk için güzel sayılır. Daha iyilerini bekliyoruz.

Güzel fakat arkaplana desen verebilirsen daha güzel olur. Eline sağlık
ve arkadaşın dediği gibi THT yazısı büyük daha iyi olurdu. Yenisini bekliyoruz..


Hepinize teşekkür ediyorum inş. bir dahaki sefere tht yazısı tasarıma daha uygun biçimde olacak :) İlk çalışmam değil daha öncede yapmışlığım vardı ama epeydir yapmıyordum bırakmıştım taki geçen haftaya kadar cs4 ü açtım ve şunu öğrendim sürekli tasarım yapmadığın zaman insan unutuyor bi an kendi kendime bune işe yarıyordu ya yabancı gelmedi filan dediğim oldu arkaplana gelince 5 dklık çalışma olduğundan dolayı o yüzden arkaplanla uğraşmadım bir dahaki sefere arkaplan + tht yazısı tasarıma uygun olacak tekrardan teşekkür ederim :) :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.