Arkadaşlar unity 5 kullanıyorum rehber videosu falan varmı ya burdakilerin çoğu unity 5 altı veya ben bulamadım varsa unity 5 öğretimle ilgili pdf falan olur video olur atarmısınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar unity 5 kullanıyorum rehber videosu falan varmı ya burdakilerin çoğu unity 5 altı veya ben bulamadım varsa unity 5 öğretimle ilgili pdf falan olur video olur atarmısınız ?
Ala ala. Kardeşim bu dediğini hiç bilmiyordum ben. Gerçi hiç öyle bir sorunla da karşılaşmadım. Acaba dediğin şey 5 öncesi sürümlerde olabilir mi? Çünkü ben dediğin sorunla hiç karşılaşmadım ve 3-4 script eklediğim objeyi direk sildiğimi hatırlıyorum ben.Kardeşim unity prof. İçin yazılım biliyorsan yap derim.Bide sakin olaki herhangi bir scripti bir objeye artıp oradan kaldırmadan silme tüm projenin boşa gider.
Merhaba Microsoft Ücretsiz Bir Şekilde Unity Eğitimi Veriyor İnteraktif Bir Şekilde Bunun Hakkında Konu Açtım Bakabilirsin;
http://www.turkhackteam.org/off-top...rogramlama-ogrenmek-icin-kaliteli-kaynak.html
İyi Forumlar.