Arkadaşlar Unity diye profesyonel oyunların yapıldığı bir program var(Tabi yapımcıları aç göz olduğu için tabii ki karşılıksız değil).Parayla satılıyor.Ama korsanda indirilebiliyor(sorunda burda zaten).Evet korsan indirme derken internetten full kaçak versiyon falan.Ancak sorun şu:
1.olay: Unity indirmek en kolayı.
1.sorun: asıl sorun ise patch ve crack de bitiyor.
2.olay: patch.exe ye tıklıyorum.
2.Sorun: açılmıyor şöyle bir yazı çıkıyor bunun çözümü lazım "Unable to find a version of the runtime to run this application"
Ancak tek sorun bu değil.
Asıl sorun crack ve serial yok!!!!!!! öyle bi yere saklamışlar ki sanki depoya saklamışlar yok yok yok!
Her yere baktım.İlle de korsan link verenler patch koyuyor full vermiyor adam akıllı.
Yardım edin sizden şunu bulmanızı istiyorum emir vererek değil tabiiki rica etsem:
Crack
veya
Serial
veya
Full versiyon bulabilirmisiniz ama çalışan olsun.Bide torrent olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.
:RpS_ohmy::RpS_sleep::RpS_crying:
1.olay: Unity indirmek en kolayı.
1.sorun: asıl sorun ise patch ve crack de bitiyor.
2.olay: patch.exe ye tıklıyorum.
2.Sorun: açılmıyor şöyle bir yazı çıkıyor bunun çözümü lazım "Unable to find a version of the runtime to run this application"
Ancak tek sorun bu değil.
Asıl sorun crack ve serial yok!!!!!!! öyle bi yere saklamışlar ki sanki depoya saklamışlar yok yok yok!
Her yere baktım.İlle de korsan link verenler patch koyuyor full vermiyor adam akıllı.
Yardım edin sizden şunu bulmanızı istiyorum emir vererek değil tabiiki rica etsem:
Crack
veya
Serial
veya
Full versiyon bulabilirmisiniz ama çalışan olsun.Bide torrent olursa sevinirim şimdiden teşekkürler.