Üniversite tercih

Gameplayer

Katılımcı Üye
8 Ocak 2017
258
6
Sayısal 284k tm 355 k geldi bilgisayar ile alakalı 4 yıllık bir bölüme gitmek istiyorum tavsiye verebilecek varsa çok iyi olur aklımda Bartın bilgisayar teknolojisi ve bilişim sistemleri var
 

Lightandqrk

Katılımcı Üye
15 Tem 2022
466
176
Bu puanlar ile 4 yıllık bilgisayar olduğunu sanmıyorum.Araştır belki bulursun.Benim şahsi tavsiyem tekrar çalış.
 

Lightandqrk

Katılımcı Üye
15 Tem 2022
466
176

Atilla Göktürk

Yeni üye
24 Haz 2022
25
12
𐱅𐰼𐰇𐰰
Yok yani Mezuna kalmak yerine üniversiteye giderim orada çalışırım adam akıllı hem kendi alanımda çalışmış olurum hem yatay geçiş ihtimalim olur
beni yanlış anlama dostum ama öylesine bir üniversiteye gitmektense 1 sene daha dişini sıkıp adını duyurmuş , deneyimli hocaların eğitim verdiği bir üniversite tercih edebilirsin ileride iş hayatında da önünü açar ve daha kaliteli insanlarla tanışırsın. Bir seneyi bir kayıp olarak görme o 1 sene hayatını inanılmaz derecede değiştirir hedeflerinin peşini bırakma en iyisini yapmaya bak başarılar (y)
 

vancoondehni

Moderatör
12 Nis 2020
186
328
22
-
Meslek lisesi mezunuysan MTOK avantajını kullanabilirsin. Meslek lisesi mezunu değilsen bu sıralamayla pek mümkün olmaz.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.