Üniversitelere türbanla girilebilsin mi?

Üniversitelere türbanla girilebilsin mi?

  • Evet

    Oy: 53 55.2%
  • Hayır

    Oy: 40 41.7%
  • Fikrim Yok

    Oy: 3 3.1%

  • Kullanılan toplam oy
    96

InTİKaM1

Katılımcı Üye
2 Nis 2007
951
10
45
Girilsin Neden Girilmesinki , Ozgur Bir Ulke Burasi,Atalari Basortulu Bir ulkede ki O Atalari Savaslar,Isgallerde Canini Ortaya Koyarken Iyiydi,Simdi Onlarin Torunlarin Ayni Basortulerle Okumak Istedigindemi Yanlis Oldu,

Insanlarin Inanclari Degilmi BU..? Dusunuyorum Hesap Günü Bunlarin Hesabini Nasil Vercekler ve de Onlara Destek Olupda Basortulu Okumaya Karsi Cikanlar,Sadece Guluyorum Size :)
 

krhacker

Uzman üye
31 Mar 2008
1,019
0
bence özgürlük olmalı herkes isterse türbanla isterse türbansız girebilsin neden biz laikizki demi?
 

Alotoputu

Katılımcı Üye
14 Eyl 2007
438
0
Asla ve asla burası laik bir hukuk devleti türban geri kalmşlğn bir smbolüdür hangi gelişmş ülkede türbn grüyorsunuz. Aln İran ne da vr türban heryerleri kapalı atın dünyaya baqtığı gibi baqyrlar.Eğitim kurumlarında bu tarz konulrın knuşulması bile korknç.Laik bir eğitm sstemi diyorsak o zaman türbann işi ne .Bi iş yaptk demk için bunu gndeme gtirdiler .Ünversitlernde trbana yer vermeyn her rektrü tbrik ediyorum...Greksiz bişy.Bnm dşncem.TÜRBANA HAYIR.
 
Son düzenleme:

seyble

Yeni üye
24 Eyl 2006
14
1
Özgür bi ülkenin dahi belli sınırları vardır bunuda unutmamak gerekiyo. Dışarda istersen başında saksıyla dolaş yüzümü çevirip bakmam bile ama orası bi eğitim kurumu, siyasallaştırmanın alemi ne. hade bakalım bende kızılderiliyim donpaça giriym üniversiteye. olurmu böle saçmalık. Arkadaşın dediği gibi en iyi örnek önündeki iran. Krallık döneminde ne haldeydi şimdi yobaz bi ülke haline geldi. Kadının değeri Bastığın paspasla ölçülecek seviyede. Önümüzdeki örnekleride gözardı etmemek lasım. Tşkkrler.
 

DinerLand

Katılımcı Üye
28 Ara 2007
837
7
Hotan
asla girilemez orası üniversite zaten yasada kaldırıldı!!!..!!!
yani olması gereken şey olsu!!!!!!
 

ZebellaH

Katılımcı Üye
17 Haz 2008
934
2
Atatürk'ün miraslarını korumamız lazım.eğer Ulu Önder türbanı serbest bırakmamışsa bir bildiği vardır.
bence bu konuları fazla karıştırmamak gerekiyo.Türkiye'yi bölmenin anlamı yok
 

sinalosman

Üye
7 Tem 2008
51
0
rize
Lütfen geri kalmışlığın sembolüdür lafını geri alırsan seviniriz.
Çanakkaledeki şehitlerimizin ruhlarını sızlatma..
 

AgitCaN

Kıdemli Üye
17 Kas 2007
3,956
29
manisa/laleli
benim görüşüm bu

Nûr suresi ayet 31: İnanan kadınlara da söyle: bakışlarını kontrol altına alsınlar, ırzlarını korusunlar. süslerini (ziynetlerini) açıkta kalanlar dışında göstermesinler. Örtülerini (hımar) göğüs yırtmaçlarının üstüne kapatsınlar… Ziynetlerini (süslerini) açıkta kalanlar dışında göstermesinler.
Burada ziynet kelimesinin anlamı önem kazanmaktadır. Ziynet mana olarak süs demektir. Kadında süs ise, hem ziynet takılarını ve hem de vücudunun çekici yerlerini ifade etmektedir. Şu halde, kadının takıları ile vücudunun çekici yerlerinin gösterilmesi yasaklanmıştır.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.