11.sınıfım üniversite sınavı için son senem artık sağlam 410 üzeri üniversite kazanabilmek için nasıl bi çalışma programı uygulamam lazım deneyimli arkadaşlar yardım ederse sevinirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşım hevesini kırmak istemem fakat inan üniversiteler hocaların sana anlattığı gibi yerler değil. Hangi bölümü istiyorsun bilmiyorum ama bana göre üniversite sana sadece diploma veren bir kurumdan ibaret. çünkü hiçbirşey öğretmiyorlar. ders adı altına okula gidip geliyorsun sadece öğrenmen gereken herşeyi kendi çabalarınla öğreniyorsun. bunun çeşitli sebepleri olabiliyor. hocanın işgüzarlığı derse giriyorum diyerek para kazanma isteği yada kariyer derdine düştüklerinden dolayı öğrenciyi umursamıyorlar. çok nadir çıkıyor sana gerçekten bilgisini aktarmak isteyen. Üniversiteye ilk başladığında çok büyük heveslerle gidiyorsun. Bunu şimdiden düşündüğüne göre büyük planlarında vardır muhtemelen. sana şunu söyleyeyim ilk işleri snn bütün hevesini kırmak olacak. Sonra seni istedikleri gibi yontmaya çalışacaklar, fikirlerini öldürecekler. bu durumdan müzdarip olan tek kişi de ben değilim bütün arkadaşlarım. en iyi yerde okuyan da var kötü yerde okuyan da ama durum aynı. tabi ki bu durumu düzeltemeyiz artık bu geçmişten gelen sistemle ilgili bi durum. sana tavsiyem önün açık yaşında genç anlaşılan zekisin de. bnm yapamadığımı yap ingilizceni geliştir yabancı dil sınavlarına gir git yurt dışında oku. hata bu yazıyı okumanda da fayda var
Dünyanın 2. Zengini LARRY ELLİSON un Yale Üniversitesi Mezuniyet Töreninde Yaptığı Şok Konuşma - Memurlar.Net - Forum
bana belki hak veren yada vermeyenler olabilir ama bunlar bnm yaşadıklarım ve düşündüklerim.
"Bizim öğrencilerimizden bilim adamı çıkmaz öğrencilerimiz ara eleman olmaya odaklansın" diyen bir bakanımız olduğu sürece bu ülkeden gerçekten bilim adamı çıkmayabilir.
O kazandığı okula ve bölüme göre değişir kardeşim
bi insanın içinde varsa okumak veya kendini geliştirmek bunun önünde kimsenin durucağını sanmıyorum sadece inanmak yeter yani ama bi yerdede haksız sayılmassın