Ünlü giyim firması Pierre Cardin de tablet bilgisayar pazarına girdi

!nFiNiTe

Kadim Üye
21 Şub 2011
5,915
3
Hell
pctablet_dh_fx57.jpg


Tablet bilgisayar pazarındaki çılgınlık farklı sektörlerden firmaları bu alana çekmeye devam ediyor. İşte o firmalardan biri olan ünlü giyim markası Pierre Cardin, 7-inç boyutunda çoklu dokunmatk kapasitif ekrana sahip olan ve Android 2.2 işletim sistemiyle çalışan PC-7006, Samsung tarafından üretilen ARM Cortex-A8 tabanlı 1GHz hızında işlemciden (S5PV210) güç alıyor. Ekran çözünürlüğü 800 x 480 piksel olan ve 512MB DDR2 bellek ile donatılan tablet standart olarak 4GB depolama alanı ile gelirken, microSD kart slotu ile 16GB'a kadar hafıza kartı kullanımı mümkün kılıyor.


19.5 x 12.3 x 1.4cm boyutlarında ve 520gr ağırlığında olan tablet bilgisayarda 1.3 Megapiksel çözünürlüğünde ana kameraya yer verilirken, arkadaki ana kameranın çözünürlüğü ise henüz bilinmiyor. Pierre Cardin logolu deri taşıma kılıfı ile sunulan tablet bilgisayar, Avrupa pazarında bizzat Pierre Cardin tarafından 275.00£ son kullanıcı satış fiyatıyla kullanıma sunuluyor.


 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.