!! pureformulas.com 257K Database Leaks !!
ABD Lojistik ve Alışveriş Hizmeti veren pureformulas.com sitesine ait 257 K veri tarafımca leak edilmiştir.
$ Sorry admin, your system was hacked by me
| S3SS1Z T3AM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Elinize sağlık hocam şu krediler birikseydi acardım ama kendi kendine gidiyor.
Eline,emeğine sağlık
Eline sağlık.
Elinize sağlık
Eline sağlık
Ellerinize Sağlık...
Eline sağlık s3ss1z. Sende hiç paslanma yok![]()
Eline sağlık reis
Teşekkür ederim<3Ellerine sağlık...
teşekkür ederim <3Emeklerine sağlık.
Bu veriler ne işe yarıyor pek bilgim yokda bu konuda-=Gizli İçerik=-
![]()
!! pureformulas.com 257K Database Leaks !!
![]()
![]()
ABD Lojistik ve Alışveriş Hizmeti veren pureformulas.com sitesine ait 257 K veri tarafımca leak edilmiştir.
![]()
$ Sorry admin, your system was hacked by me
| S3SS1Z T3AM
Bu veriler ne işe yarıyor?Elinize sağlık hocam şu krediler birikseydi acardım ama kendi kendine gidiyor.
Bazıları illegal boyutlarda kullanabiliyor ama ben bir yazılımcı olarak db tasarımlarını inceleyerek muhtemel alt yapısını anlamaya ve görmeye çalışıyorum. Veri tasarımları veri türleri ne gibi şeylerle karşılaşırım bazen isim soyisimden adamların sosyal medyasına bakıyorum acaba farkındalar mı patladıklarından öyle uzun uzun düşünüyorumBu veriler ne işe yarıyor?
Çok iyiyimişBazıları illegal boyutlarda kullanabiliyor ama ben bir yazılımcı olarak db tasarımlarını inceleyerek muhtemel alt yapısını anlamaya ve görmeye çalışıyorum. Veri tasarımları veri türleri ne gibi şeylerle karşılaşırım bazen isim soyisimden adamların sosyal medyasına bakıyorum acaba farkındalar mı patladıklarından öyle uzun uzun düşünüyorum![]()
Teşekkür ederim<3Başarıların devamını dilerim hocam iyiki döndünüz![]()