Arkadaşlar pek çok kişi gibi bende Ana kartımda Ethernet çıkışı olmadığı için USB bağlantıyı kullanıyorum.
Internet bağlantımın yavaşlamaya başladığını farkedebiliyordum.
Modemin üreticisinin Web sayfasından Firmware ve USB driver güncellemelerini
indirip kurduktan sonra müthiş bir performans artışı oldu.
ADSL modemini USB portdan bağlayan Tüm arkadaşlara tavsiyem modemlerinin üreticilerinden güncel firmware ve USB driverlarını indirip kurmaları
Ayrıca şuanki ADSL bağlantı hızları USB portundan bilgisayara aktarım hızının üzerine çıkamadığı için modeminizi USB veya Ethernet üzerinden bağlamanızda internet bağlantı hızınız için farkeden hiçbirşey olmayacaktır.
Sonuç olarak modeminize internetden gelen bilginin hızı maximum 2.048KB
Bugün USB2.0 bağlantı ile zaten 10Mbt veri transferi yapılabiliyor.
Yani eğer bilgisayarınızda Ethernet portu yoksa daha hızlı internete bağlanıcam diye Ethernet kartına para vermenize HİÇ GEREK YOK.
Hızlı ve Keyif dolu internetli Günler geçirmeniz Dileğimle.
Internet bağlantımın yavaşlamaya başladığını farkedebiliyordum.
Modemin üreticisinin Web sayfasından Firmware ve USB driver güncellemelerini
indirip kurduktan sonra müthiş bir performans artışı oldu.
ADSL modemini USB portdan bağlayan Tüm arkadaşlara tavsiyem modemlerinin üreticilerinden güncel firmware ve USB driverlarını indirip kurmaları
Ayrıca şuanki ADSL bağlantı hızları USB portundan bilgisayara aktarım hızının üzerine çıkamadığı için modeminizi USB veya Ethernet üzerinden bağlamanızda internet bağlantı hızınız için farkeden hiçbirşey olmayacaktır.
Sonuç olarak modeminize internetden gelen bilginin hızı maximum 2.048KB
Bugün USB2.0 bağlantı ile zaten 10Mbt veri transferi yapılabiliyor.
Yani eğer bilgisayarınızda Ethernet portu yoksa daha hızlı internete bağlanıcam diye Ethernet kartına para vermenize HİÇ GEREK YOK.
Hızlı ve Keyif dolu internetli Günler geçirmeniz Dileğimle.