Merhaba arkadaslar bi sorum olacakti yillardir kullandigim bi usb bellegim var 32GB bazen linux bazen Windows sisteminde kullandigim icin iki sistem uzerindende bicimlendirme yapiyordum.
en son bikac hacta önce kullanmistim tekrar taktigimda her iki sistemdede;
64 GB olarak görüyor,
bazen RAW hatasi veriyor
bazen Korumali disk hatasi aliyorum
diski komt satirindan bicimlendirip yeni bölüm olusturunca (fakat olusturdugum boyut 20gb oldugnda) diski 20 gb olarak kullaniyorum ama ikinci partition 44 gb olarak hala görünüyor, windows ve linux üzerinden bicimlendiremiyorum, ayni hatalari tekrar almaya basliyorum.
Fikir ve onerilerinize acigim.
Not: flash disk yada icindeki bilgiler önemli degil. Hatayi anlamadim ve cözemedim hasarli bellek olup düsük göstermiyor tam tersine iki kati kapasite gösteriyor cok sacma ve nerede hata yaptigimi anlamadim. Simdiden tesekkürler, harf hatalari icin üzgünüm yabanci klavye.
en son bikac hacta önce kullanmistim tekrar taktigimda her iki sistemdede;
64 GB olarak görüyor,
bazen RAW hatasi veriyor
bazen Korumali disk hatasi aliyorum
diski komt satirindan bicimlendirip yeni bölüm olusturunca (fakat olusturdugum boyut 20gb oldugnda) diski 20 gb olarak kullaniyorum ama ikinci partition 44 gb olarak hala görünüyor, windows ve linux üzerinden bicimlendiremiyorum, ayni hatalari tekrar almaya basliyorum.
Fikir ve onerilerinize acigim.
Not: flash disk yada icindeki bilgiler önemli degil. Hatayi anlamadim ve cözemedim hasarli bellek olup düsük göstermiyor tam tersine iki kati kapasite gösteriyor cok sacma ve nerede hata yaptigimi anlamadim. Simdiden tesekkürler, harf hatalari icin üzgünüm yabanci klavye.