-NULL- Yeni üye Katılım 4 Şub 2022 Mesajlar 25 Tepkime puanı 15 Kredi 0 25 Eyl 2022 #1 önceliklere herkese selamlar sorunum şu usb sıfırladıktan sonra cd koruması var demeye başladı içerisine hiç bir şekilde birşey yüklenip silinemiyorbi çözümü varsa sevinirim
önceliklere herkese selamlar sorunum şu usb sıfırladıktan sonra cd koruması var demeye başladı içerisine hiç bir şekilde birşey yüklenip silinemiyorbi çözümü varsa sevinirim
ERSSE Katılımcı Üye Katılım 6 Kas 2019 Mesajlar 530 Çözümler 4 Tepkime puanı 171 Konum Street Kredi 2 25 Eyl 2022 #2 Biçimlendirmeyi tekrar deniye bilirmisin ? Oyla 0 Downvote
-NULL- Yeni üye Katılım 4 Şub 2022 Mesajlar 25 Tepkime puanı 15 Kredi 0 25 Eyl 2022 Konuyu başlatan #3 ERSSE' Alıntı: Biçimlendirmeyi tekrar deniye bilirmisin ? Genişletmek için tıkla ... malesef olmuyor Oyla 0 Downvote
ERSSE Katılımcı Üye Katılım 6 Kas 2019 Mesajlar 530 Çözümler 4 Tepkime puanı 171 Konum Street Kredi 2 25 Eyl 2022 #4 Adım #1: Belleğinizi bilgisayarınıza bağlayın. Adım #2: Windows + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #3: cmd yazın ve çalıştırın. Adım #4: Çıkan ekranı onaylayın. Adım #5: diskpart yazın ve Enter’a basın. Adım #6: Çıkan listeden harici belleğinizi seçin. Adım #7: Current Read-only State satırını Yes olarak seçin. Adım #8: attributes disk clear readonly yazın ve Enter’a basın. Adım #9: Disk attributes cleared successfully yazısı işlemin tamamlandığını gösterir. Adım #10: Belleği biçimlendirmek için aynı ekrana clean yazın ve Enter’a basın. Adım #11: Ardından create partition primary ve fs=ntfs yazarak Enter’a basın. Adım 12: Sorun çözüldü. (-WEB TEKNO- TIKLA) eğer olmaz ise bu sayfada bakın TIKLA iyi forumlar Oyla 0 Downvote
Adım #1: Belleğinizi bilgisayarınıza bağlayın. Adım #2: Windows + R kombinasyonu ile Çalıştır ekranını açın. Adım #3: cmd yazın ve çalıştırın. Adım #4: Çıkan ekranı onaylayın. Adım #5: diskpart yazın ve Enter’a basın. Adım #6: Çıkan listeden harici belleğinizi seçin. Adım #7: Current Read-only State satırını Yes olarak seçin. Adım #8: attributes disk clear readonly yazın ve Enter’a basın. Adım #9: Disk attributes cleared successfully yazısı işlemin tamamlandığını gösterir. Adım #10: Belleği biçimlendirmek için aynı ekrana clean yazın ve Enter’a basın. Adım #11: Ardından create partition primary ve fs=ntfs yazarak Enter’a basın. Adım 12: Sorun çözüldü. (-WEB TEKNO- TIKLA) eğer olmaz ise bu sayfada bakın TIKLA iyi forumlar