Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkürler ama videoda usb dongle gibi bir araçtan bahsediyor. Fiziksel bir araç yani usb gibi bir araç çalışıyor ve fiziksel bir araçtan bahsediliyor. Sanal ortamda çalışan bir tool değil yani yoksa zaten sanal ortamda çalışan ip gizleyen çok tool var. Ama bunun fiziksel halde olanından bahsediliyor sanırım videoda. Böyle bir şey var mıdır acaba?Merhaba venom34ed vericeğim link den dedaylı baka bilirsin video bundan bahsetmiş ola bilir saygılarımla iyi günler
İP gizleme [kesin yöntemdir]
RESİMLİ İP gizleme [kesin yöntemdir] sabitlik İlk Söylemek istediğim.. (lütfen yorum yazın)Tüm insanlar bu imkansız eğer devlet isterse sizi yakalar derler. Hayır,bu doğru değil.Yakalanan insanlar kafasız insanlardır.Övünmek insanlar için ihtiyaçtır. Arkadaşlarına söylerler forumlara...www.turkhackteam.org
USB dongle en temel anlamı ile televizyonlara takılan ve cihazı akıllı hale getiren bir çubuk olarak bilinirOrkun ışıtmağın videosunda 18:30 dakikasında hacker usb dongle dan bahsediyor. İnternette araştırmama rağmen ip adresini gizlemek için çalışan usb dongle gibi bir aracı bulamadım. Bu usb dongle gerçekten var mı acaba? yoksa videodaki hacker daha farklı bir şeyden mi bahsediyor ?
Evet araştırdığımda böyle şeylerin satıldığını gördüm. Peki bunun hacking ile ilgisi var mıdır ? Sanırım yok videodaki hacker yalan söylüyor gibi geliyor bana böyle bir şey ne eskiden ne de günümüzde var. Hiç bir zaman böyle bir cihazın var olduğu hiç bir yerde yazmıyor sanırım böyle bir fiziksel araç yok.USB dongle en temel anlamı ile televizyonlara takılan ve cihazı akıllı hale getiren bir çubuk olarak bilinir
Evet usb dongle bunun icin kullanilsbilir .Bahsettigin video su ilk koydugun video galiba , biraz izledim ancak hacker diye baaz alinan kişi çok tecrübesiz konuşuyor ve videodaki kullandığı toolda sonuç bulunmadan programı durdurarak sonucu bulduğunu gösteriyor. Çok büyük ihtimalle bir kurgu videosu.Evet araştırdığımda böyle şeylerin satıldığını gördüm. Peki bunun hacking ile ilgisi var mıdır ? Sanırım yok videodaki hacker yalan söylüyor gibi geliyor bana böyle bir şey ne eskiden ne de günümüzde var. Hiç bir zaman böyle bir cihazın var olduğu hiç bir yerde yazmıyor sanırım böyle bir fiziksel araç yok.