Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Boost converter, kapasitör, Mosfet, usb soket ve lehime ihtiyacın var.Ev imkanları ile nasıl kendim yapabilirim?
usb ile direkt yapılmıyor maalesef, arkdaşın dediği gibi Digispark Attiny85 modülü ile yapabilirsiniz. Kodlaması kolay, direkt takıldığında çalışıyor.Peki bir USB var ona yazılım vs atarak yapamazmıyız rubber duck'ı nedir
Benim amacım o sistemi çökertmek
olmazsa kasa takarsanız Digispark Attiny85'e çok inandırıcı olabilir. Sadece tavsiyedir, eğitim amaçlı yaniusb ile direkt yapılmıyor maalesef, arkdaşın dediği gibi Digispark Attiny85 modülü ile yapabilirsiniz. Kodlaması kolay, direkt takıldığında çalışıyor.
Tmmdırolmazsa kasa takarsanız Digispark Attiny85'e çok inandırıcı olabilir. Sadece tavsiyedir, eğitim amaçlı yani
Amacınız sistemi çökertmek ise Digispark ATtiny85 işinize yarayabilir. Ben direk anakartı yakan usb killer yapacaksınız sandım.Peki bir USB var ona yazılım vs atarak yapamazmıyız rubber duck'ı nedir
Benim amacım o sistemi çökertmek
Nereden bulabilirim
Usbnin giriş kısmının yakınındaki kabloları kesip bir birine bağlarsan ve lehimlersen oldu bu iş.Ev imkanları ile nasıl kendim yapabilirim?
kablolar yanar üsb killer dediğimiz şey aniden yüksek akım vermekUsbnin giriş kısmının yakınındaki kabloları kesip bir birine bağlarsan ve lehimlersen oldu bu iş.
kral geçen çıktı videosu karşıma denedim oldu Powerbank bozdum USB portuna takip al baya basit yapımıEv imkanları ile nasıl kendim yapabilirim?
Kablo yanar.kral geçen çıktı videosu karşıma denedim oldu Powerbank bozdum USB portuna takip al baya basit yapımı
Pozitif voltaj veren dönüştürücü yok yanikral geçen çıktı videosu karşıma denedim oldu Powerbank bozdum USB portuna takip al baya basit yapımı