Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerek yok full beleş kullanabilirsiniz.https://r.resimlink.com/gXc6vLQtZ9.png kral şimdi açıldı istediğim gibi kullanabilecek miyim giriş yapmam gerekiyor mu ?
dosya konumunu aç diyip onu usbye atıp deneyebilirsinArkadaşlar ben usb ye bilgisayarımdaki Adobe Acrobat uygulamasını tasımak istiyorum bunu nasıl yapabilirim tesekkürler...
program fıles te bulamadım dosya konumundan çektim bütün dosyaları attım USBye bu sekil de de olur muC:\Program Files klasörünün içinde Adobe diye bir klasör olmalı, onu komple usb ye aktar. ama test et çalışıyor mu diye.
attım knk birsürü dosya var tekrar kurulum mu yapmam gerek direkt uygulamayı açmayı denedim açmadıdosya konumunu aç diyip onu usbye atıp deneyebilirsin
Ekran-g-r-nt-s-2024-07-22-124438 hosted at ImgBBprogram fıles te bulamadım dosya konumundan çektim bütün dosyaları attım USBye bu sekil de de olur mu
Ekran-g-r-nt-s-2024-07-22-124438 hosted at ImgBBC:\Program Files klasörünün içinde Adobe diye bir klasör olmalı, onu komple usb ye aktar. ama test et çalışıyor mu diye. Yada portable sürümü varsa onu kullan.
dosya konumunu aç diyip onu usbye atıp deneyebilirsin
Benim cracklediğim bir sürüm var. Adobe 2023 sürümü ama sizdeki sürümü kopyalamak istiyorsanız aşağıdaki şekilde.Arkadaşlar ben usb ye bilgisayarımdaki Adobe Acrobat uygulamasını tasımak istiyorum bunu nasıl yapabilirim tesekkürler...
dostum illa bendeki olmak zorunda değil ben para vermemek için baska bilgisayardan alacaktım senin cracklediğini nasıl kurabilirim. tşkBenim cracklediğim bir sürüm var. Adobe 2023 sürümü ama sizdeki sürümü kopyalamak istiyorsanız aşağıdaki şekilde.
C:\Program Files\Adobe
Oradaki Adobe klasörünü kopyalayın. Ayrıca aşağıdaki dizindeki adobeyi de kopyalayın usbye. ikisi aynı isimde olacağı için klasörün ismini usbye taşırken geçici olarak değiştirin. Bir daha kullanmak isterseniz aynı klasörlere kopyalayabilirsiniz.
C:\ProgramData\Adobe
C:\Users\Administrator\AppData\Roaming\Adobe
Böylece tüm ayarlar değişmeden kopyalamış olursunuz. Unutmayın programı usbden portable çalıştıramazsınız. Config ayarlarında label değiştirirseniz olabilir. Ama o ayarlar write-only.
Benim cracklediğim 4 gb ya, upload da yavaş bende. Sana başka bir crack göndereyim. 2024 sürümü portable çalıştırabilirsiniz.dostum illa bendeki olmak zorunda değil ben para vermemek için baska bilgisayardan alacaktım senin cracklediğini nasıl kurabilirim. tşk
dostum böyle bir hata alıyorumBenim cracklediğim 4 gb ya, upload da yavaş bende. Sana başka bir crack göndereyim. 2024 sürümü portable çalıştırabilirsiniz.
İndir Adobe Acrobat Pro Portable 2024 002 20933 (x64) zip
Dosyayı indir Adobe Acrobat Pro Portable 2024 002 20933 (x64) zipdosya.co
Nasıl hata paylaşmamışsınız?
Öncelikle merhaba, bahsettiğiniz yöntem pek sağlıklı bir yöntem değildir. Çünkü taşımaya çalıştığınız Adobe yazılımı sistem dosyalarına ve kayıt defterine bağlıdır. Bunun yerine, uygulamaya sağ tıklayıp 'dosya konumunu aç' seçeneğine gidip oradan .exe uzantılı kurulum dosyasını kopyalarsanız, rahatlıkla temiz kurulum yapabilirsiniz. İyi forumlar.Arkadaşlar ben usb ye bilgisayarımdaki Adobe Acrobat uygulamasını tasımak istiyorum bunu nasıl yapabilirim tesekkürler...
https://r.resimlink.com/-7jzhBx.png buyur knkNasıl hata paylaşmamışsınız?
Ek bilgiye tıklayın altta çalıştır butonunu göreceksiniz. Defender crack uygulamalara izin vermiyor ondan gelir.
Tekrar kurucaksın tabi başka PC ye atacaksanattım knk birsürü dosya var tekrar kurulum mu yapmam gerek direkt uygulamayı açmayı denedim açmadı
tamamdır çok teşekkürlerEk bilgiye tıklayın altta çalıştır butonunu göreceksiniz. Defender crack uygulamalara izin vermiyor ondan gelir.
https://r.resimlink.com/gXc6vLQtZ9.png kral şimdi açıldı istediğim gibi kullanabilecek miyim giriş yapmam gerekiyor mu ?Ek bilgiye tıklayın altta çalıştır butonunu göreceksiniz. Defender crack uygulamalara izin vermiyor ondan gelir.