Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
alakası yok bence 32 gb videolarda 16 gb olanları görüyorumFlash belleğinin boyutundan kaynaklanıyor olabilir.
Paket güncellemesi falan yapmış olmandan kaynaklı o zaman diyebiliriz mesela, ama zaten live olarak kullanmıyor musun ? e apt update yaptığında restart çekme herşey gidiyor zatenalakası yok bence 32 gb videolarda 16 gb olanları görüyorum
hocam kasmıyor ilk baş açılıyor 2. kez yeniden başlattığımda açılmıyor flash bellek markasından dolayımı acabaFlash belleğin boyutundan değil, flash belleğin okuma yazma hızın dan dolayı kasma yaşarsınız iyi günler.
dostum flash belleğin okuma yazma hızlarına bak tek neden ondandır diyorum niye öyle diyorum flash bellekten başlattığın için sistemin bütün işlemicisini ramini kullanacak kasma yaratmaz fakat buna diskin okuma yazma hızı büyük ölçüde etkiler bizde zamanında kullandık kasıyodu hızlı flasha geçtik düzeldi flash bellekten kasıyodur.hocam kasmıyor ilk baş açılıyor 2. kez yeniden başlattığımda açılmıyor flash bellek markasından dolayımı acaba
You have Linux on a USB and wonder why it's slow your kidding right.