Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz şuanda aktif olarak virüs geliştiriyorum ve maalesef sürekli olarak yeni konu açıyorum. Özür dilerim bunun farkındayım neyse. Şimdi bir benim virüsüm bulaşmış bir bilgisayar olsun. Bu bilgisayara takılan her USB ye benim virüsüm kopyalansın otomatik. Ardından takıldığında otomatik bir şekilde açılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bİr öneri vs. var mı? Lütfen bilgi sahibi olmayanlar yazmasın. Googleden araştır diyenlerde özellikle yazmasın ha birde o toksik tayfa
YAZMASIN! (BIKTIMKar
Arkadaşlar merhaba biliyorsunuz şuanda aktif olarak virüs geliştiriyorum ve maalesef sürekli olarak yeni konu açıyorum. Özür dilerim bunun farkındayım neyse. Şimdi bir benim virüsüm bulaşmış bir bilgisayar olsun. Bu bilgisayara takılan her USB ye benim virüsüm kopyalansın otomatik. Ardından takıldığında otomatik bir şekilde açılmasını istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim? Bİr öneri vs. var mı? Lütfen bilgi sahibi olmayanlar yazmasın. Googleden araştır diyenlerde özellikle yazmasın ha birde o toksik tayfa YAZMASIN! (BIKTIM)
Yardımcı olur mu bilmem ama bi bak
Eğer yazılımınızı bir flaş sürücüye otomatik olarak kopyalamak istiyorsanız, bunu bir otomatik kopyalama veya senkronizasyon işlemi olarak düzenlemeniz gerekebilir. İşte bu konuda birkaç adım:
- Otomatik Kopyalama Yazılımı:Bilgisayarınızda çalışan bir yazılımı geliştirmeniz gerekebilir. Bu yazılım, bir flaş sürücü tespit edildiğinde otomatik olarak belirli dosyaları veya klasörleri kopyalayabilir. Bunu sağlamak için bir programlama dilini (Python, C#, vb.) ve işletim sistemine uygun API'leri kullanabilirsiniz.
- Uygun API'leri Kullanma:Eğer Windows kullanıyorsanız, PowerShell veya C# gibi dillerle System.IO sınıflarını kullanarak dosyaları kopyalayabilirsiniz. PowerShell scriptleri veya C# uygulamaları, flaş sürücü tespit edildiğinde otomatik olarak çalıştırılabilir.
Örnek PowerShell scripti:
powershellCopy code
$flasSurucu = Get-WmiObject Win32_DiskDrive | Where-Object { $_.InterfaceType -eq 'USB' }
$flasSurucuHarfi = Get-WmiObject Win32_DiskPartition | Where-Object { $_.DiskIndex -eq $flasSurucu.Index } | Get-WmiObject Win32_LogicalDisk
Copy-Item -Path "C:\KaynakKlasor\*" -Destination "$($flasSurucuHarfi.DeviceID):\HedefKlasor\" -Recurse
- Otomatik Başlatma Ayarları:Geliştirdiğiniz otomatik kopyalama yazılımını veya scripti, bilgisayarınız başladığında otomatik olarak çalıştırmak isteyebilirsiniz. Bu işlemi gerçekleştirmek için geliştirdiğiniz yazılımı veya scripti otomatik başlatma ayarlarına ekleyebilirsiniz.
Lütfen bu işlemleri gerçekleştirirken dikkatli olun ve yazılımınızın istenmeyen davranışlara neden olmadığından emin olun. Ayrıca, bilgisayarınıza otomatik kopyalama işlemi eklerken gizlilik ve güvenlik konularını göz önünde bulundurmalısınız.