Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar biliyorsunuz geçtiğimiz günlerde İnstagram Bot User Acıcı v2 ve v2.5'i yayınlamıştım.Çok istek olunca v3 ü yapmaya başladım ve bitirdim.Fakat bazı kişiler başka forumlarda,platformlarda kendisi yazmış gibi paylaşıp prim yapmaya çalışmıştır.Bunları görünce hayal kırıklığına uğradım ve uzun süredir gecelere kadar uğraştığım programıma karşı verilecek değerin bu olmadığına kanaat getirdim.
V3, v2 ve v2.5 den oldukça farklı şekilde tasarlanıp yazıldı.Gereksiz butonları kaldırıp timerlar ekledim ve tek butonda bütün işlemleri yapmasını sağladım.Hesapların onaya düşmesini %0a indirmek içinde biyografiyi güncelleyip hesapları gizli almasını sağladım
V3 den fotoğraf
[
Fakat dediğim gibi başka yerlerde kendisi yazmış gibi paylaşıp prim yapmaya çalışanlar olduğu için paylaşmamayı başka platformlarda,satış yerlerinde satmayı düşünüyorum.Sizin fikriniz nedir?Paylaşırsam ne gibi önlemler alabilirim.Ben şöyle birşey düşündümYaptığım programın aynısını veya farklısını bir videoda basit ve sade bir şekilde anlatayım(mı?)Bana fikrinizi söyler misiniz.Ortada emek var ve bu emeğin boşa gitmesini istemiyorum.
Bu botun yapılış videosunu hazırlasam ne düşünürsünüz?Yapmalı mıyım sizce
Konu linklerini ekleyebilirsin programa
Ek olarak
Her User açılınca otomatik çerez temizleme yaptırsan iyi olur. Yada ignotico olarak çalışsın.
Biografi ve avatar ekleme de gelebilir.
webBrowser zaten, isteyen kişinin C#'da böyle bir bot yapabilecek düzeye gelmesi 1 gün sürer. Ardından kendini daha da geliştirmek isterse webClient, webRequest gibi konulara da girebilir ki, eğer İngilizce'si iyi değilse öğrenmesi biraz zor olacaktır. Ama sonucunda bunları da çalışarak kullanabilir, güzel bot yazılımları geliştirebilir.
Neden bu kadar paylaşayım mı, paylaşmayayım mı ve önlem konularına giriyorsun ki? İstersen paylaş, istemezsen paylaşma. Sonucunda C# biliyorum diyebilen bir kişinin 1 saatini almayacak bir bot yazılımı.
eminim 1 saat de yapabilirsiniz bu kadar eleştirdiğinize göre![]()
Eleştirmedim, bence bu kadar paylaşma olayına takılmaya gerek yok. Eğer çalınmasın istiyorsan internette Obsufcate işlemleri fazlasıyla anlatılıyor.