Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İşin radyo tarafı ile bir takım veri alma veri gönderme işlemleri yapabilirsin. Mesela NOAA uyduları için SDR bulup gerekli frekans aralığına getir APT veri çözümü yaptır, haa diyorsan ki ben öğrenciyim SDR TCP olayi var gönüllüler spaceSDR hackrf gibi cihazları veriyor bağlanıyorsun dinlediğin modülasyon çıktılarını indirip demodüle edebilirsin. Ne bileyim uydu fotoğraflarını filan alabilirsin. Diğer türlü bakarsak işin içinde çok farklı protokoller filan var çok katı doğrulama sistemleri var, direk uydu hacklemek gibi bir düşüncen varsa yolun açık olsun.Selam tht ailesi sizce uydu hacklemek için ne yapmalıyım bunun için özel cyber deck fln yaptım gerekli şeyler fln var ama sinyalleri yakalamak için çanak anten lazım bunu aranızda yapan varsa ne önerirsiniz bu konuda öneriniz varsa yazarsanız mutlu olurum
Resim çekmeyi biliyorum ve sadece bilgin olsun diye söylüyorum internet öyle bir hale geldiki nasıl uyduların hacklenebilceğini anlatan yerler varumarım 1960 1970 larda kalan eski sovyet uydularından bahsediyorsundur bazı durumlarda uydular ile iletişim kura bilirsin hacklemek zor bazı uydular için az bir sinyal uzmanlığı yeter anten içinde çanak vs gibi şeylere kafa yorma 1 - 2 k civarı sinyal antenleri bula bilirsin (hacklemekten ise ilgin varsa bazı uydular direkt olarak bağlantıya resim alamaya izin verir bunlara odaklan hacklemek senin için şuanlık imkansız)
tabi net büyük bir yer kaynaklar bol bazı ctf yarışmalarında gerçekten uydular da hacklendi bunlara da şahit olduk ama yine de milyonda 1 belki daha da az umarım sinyal de kendini geliştire bilirsin bide sovyet uydularının çoğu evet artık uçan hurdalar ama tarih te bazı RS-10/RS-15 gibi uydular zaman zaman kullanılmıştır ve bazıları hağla nadir de olsa yakta ve kullanılma ihtmali var değerlendirmekte yarar var kolay gelsin sanaResim çekmeyi biliyorum ve sadece bilgin olsun diye söylüyorum internet öyle bir hale geldiki nasıl uyduların hacklenebilceğini anlatan yerler var
Ek olarak sovyet uyduları mağlesef artık çalışmıyo yani amacım sovyet uyduları olsa bile o uydular artık sadece uçan metal haline geldi
Hjhjh telsiz ne alakaElektronik sinyal işleme alanında uzmanlaşmanız gerekiyor. bu da dolaylı yollardan elektronik haarp sistemlerine girmenize ve belkide uydu yerine savas ucaklarıni hacklemenkze kadar gidebilir.
benim elimde sdr var sagolsun bir arkadaştan aldım lehimle anten yaptım çevremde birisi telsizden duvar ustası diye birisine sövüyor çok nezih bir beyefendi