Q QaPiTaLl Katılımcı Üye Katılım 4 Tem 2011 Mesajlar 449 Tepkime puanı 0 Konum Ankara Kredi 0 5 Eki 2011 #1 Arkadaşlar ben yeni profil resmi yaptım. Siteye yükleyemiyorum. Şu hata çıkıyor. Ne yapmalı adminler bi el atın profilim çok kötü gözüküyo Hata: Dosya yüklenmesi sırasında Hata oluştu, temporäre Dosyası oluşturulamadığı için. Çıldırcam
Arkadaşlar ben yeni profil resmi yaptım. Siteye yükleyemiyorum. Şu hata çıkıyor. Ne yapmalı adminler bi el atın profilim çok kötü gözüküyo Hata: Dosya yüklenmesi sırasında Hata oluştu, temporäre Dosyası oluşturulamadığı için. Çıldırcam
F |FReeStyle!| Uzman üye Katılım 6 Tem 2010 Mesajlar 1,032 Tepkime puanı 0 Konum Balıkesir Kredi 0 5 Eki 2011 #2 fotoğraf belli boyutlardan Tht nin orjinal fotoğraflarının aynı boyutunu yapmaya çalış zira istediğin fotoğrafı yükleyemessin. Oyla 0 Downvote
fotoğraf belli boyutlardan Tht nin orjinal fotoğraflarının aynı boyutunu yapmaya çalış zira istediğin fotoğrafı yükleyemessin.
S | SkyNet | Uzman üye Katılım 6 Haz 2011 Mesajlar 1,034 Tepkime puanı 0 Konum Kanada Kredi 0 5 Eki 2011 #3 Avatar Yükleme Kapalı Açılınca Duyurulacak Oyla 0 Downvote
0x00 Yaşayan Forum Efsanesi Katılım 10 Ocak 2011 Mesajlar 7,959 Tepkime puanı 13 Kredi 0 5 Eki 2011 #4 Avatar yüklemeleri şu anda kapalı. Konu kilit. Oyla 0 Downvote