Arkadaşlar paralel space gibi programlarla örnek veriyorum instagramı klonluyoruz ancak uygulamanın bütün özelliklerini kullanamıyoruz uygulamayı olduğu gibi klonlayan bir uygulama bilen kullanan var mı içinizde
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Misal örnek olarak instagramı verirsek hikaye atılmıyor vb kullanılmayan özellikler mevcut web sürümü ile aynı özelliklere sahip oluyor tam olarak bir uygulama özelliklerine sahip olmuyorParalel space ile hangi program söylerseniz bir inceleyeyim ilk defa duydum klon uygulamalarda bazı özelliklerin açılmadığını.
Muhtemel klon uygulamasının kamera izni olmadığından olabilir diye düşünüyorum yada misal mikrofon izni olmaz ise arama yapamazsın gibime geliyor. Tabi uygulama muhtemel sandbox içinde olduğundan izinde alamıyordur. Paralel space uygulamasına gerekli kamera mikrofon dosya izinleri verin birde öyle deneyin.Misal örnek olarak instagramı verirsek hikaye atılmıyor vb kullanılmayan özellikler mevcut web sürümü ile aynı özelliklere sahip oluyor tam olarak bir uygulama özelliklerine sahip olmuyor