Uzaktan Bilgisayar Kontrolu

HackerS3

Üye
7 Ocak 2012
93
0
İstanbul
Arkadaşlar çoğu kişinin sıkıntı yaşadığı uzak masaüstü için bütün cevapları vereceğim.

ÖNEMLİ: Windows XP' nin uzak masaüstü programını kullanmak istiyorsak mutlaka bilgisayarımızdaki kullanıcıda şifre olmak zorundadır. Bunun için Başlat>Ayarlar>Denetim Masası>Kullanıcı hesapları yolunu izleyerek kullanmış olduğunuz user' a parola verebilirsiniz. Bilgisayarımızı yeniden başlattıktan sonra aşağıdaki işlemleri yapmaya başlayabiliriz. Bu işlemleri bağlanmak istediğiniz bilgisayar üzerinde yapacaksınız.

1. Bilgisayarım>sağ tuş>özellikler' e tıklayıp Kullanıcıların bu bilgisayara bağlanmasına izin ver seçeneği işaretleyip tamam' a tıklayarak çıkın.

2. Bundan sonraki en karışık durum ise ADSL modemden port yönlendirmesi yapmak. Bunu ADSL modeminizin IP' si aracılığı ile web arayüzüne girip genelde NAT' ın altındadır. Resimdeki gördüğünüz ayarları yapın ve modemin hafızasına almasını sağlayın.


3. Modem ayarlarımızı da bitirdikten sonra bağlanmak istediğimizin bilgisayarın İP sini öğreniyoruz. IP Adresiniz: 77.223.132.228 Ip AdresimNe.com' dan öğrenebilirsiniz. Daha sonra Başlat>programlar>donatılar>iletişim>uzak masaüstü bağlantısına tıklıyoruz.

ßy HackerS3
 

MuAlDo

Katılımcı Üye
1 Ocak 2012
475
0
Resimler çıkmamış kardeşim , bu şekilde bağlanmayı bilmenyen arkadaşların kafası daha çok karışacaktır , Güncellemeni öneririm .
 

TheoRy

Yeni üye
31 Ocak 2012
16
0
Eywallah.
ηє кιмѕєуι тαкαяıм, ηє ∂є ¢αηıмı ѕıкαяıм. кєуƒιмє вαкαя, нαуαтıмı уαşαяıм .. (;
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.