uzaktan tablet ve telefonum sıfırlandı kim yapabilir nasıl yapabilir ?

theharuns

Üye
25 Haz 2015
80
0
Arkadaşlar çok acil olmasa inanın yer kaplamazdım. lütfen üşenmeden okuyun.

benim 1 ana e posta adresim var kimse şifre felan bilmez 3 4 tane de oyun gmaili var benim tabletim birden bire sıfırlanmak için recovery menüsüne girdi 3 tuş falan bastım derken kurtardım onu asıl kötü olan telefonumu internete bağladığım an her şey silindi hemde sd karttakiler bile ne var ne yok silindi. içinde yüzlerce anım vardı sayamayacağım kadar çok değerlim vardı silindi. organize olan bişeyler yaptı diye düşünüyor olasılıkları sıralıyorum
1- ana e posta adresim kimsede olmaz kimse de bilmez orda android cihaz yöneticisi vardı ordan sıfırlanabilir ama onun şifresine erişmeden bu imkansız.
2- geçen arkadaşın biriyle takas yaptık oyun heasbı bende açık kaldı kapamanın tek yolu ya hesap değiştirmektir yada tableti sıfırlamaktır. hesabı kolayca değişebilirim ama stratejik olarak değişmedim açık bıraktım çocuğun o hesapla işi vardı. işlerini mahvedebileceğim için bana verdiği diğer e posta adreesinden tabletimi ve telefonumu sıfırlaması lazım android cihaz yöneticisnden ancak o hesabın şifresini ben değiştim oa verdiğimi de kendi değişti dolayısıyla ortak noktamız kalmadı. bunlar birkaç saat içinde oldu.
çocukta pek akıllı bişey değil onun yapacağını sanmıyorum, kendim yapmadım oeki ya kim yaptı kim yapabilir ? fotoğraflarım kurtarma programlarıyla da denedim bir kaç tanesi dışında kurtarılmadı yar dım. vesselam
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.