uzaylilara inanir misiniz?

Fernando-38

Kıdemli Üye
24 Kas 2007
2,188
14
inanmayanların görmeden inanmıycağını biliyorum ama ben de görmeden önce inanmıyodum.son 6 yılda 4 defa uçandaire gördüm.hatta bir tanesini bütün komşulara da gösterdim.3 tanesini günüz ve çok yakinda gördüm.kimsenin inanmak zorunda olduğunu solemiyorum.ama deneyimleri olanlar bu tpice yazsınlar lütfen.
 

mesuts

Yeni üye
5 May 2007
5
0
aslında kuranı kerımde 18 bın alemden bahsedılıyo ancak ınsan saysada 10 12 tane anca cıkıyo bıde uzaylılar ınsanlara benzıyor duyuorganları felen acaba bunlar dna degısmıs ultrason ısıklara muharuz kalmıs ınsanlarmı acep dusmek yetıyo ama ınsan gormeden ınanamıyoo...
 

αρяαηαχ

Katılımcı Üye
26 Ara 2007
454
0
31
Bornova!
walla uzaylı war. ama insan gibi olurmu bilemem . uzayda 1 hücreli mikroorganizmalar war .
ha oyle ınsana benzeyen ucan seylere ıınanırmısın dersen ınanmam .
 

1212bertan1212

Katılımcı Üye
6 Ocak 2008
301
0
uzayın sonsuz olduğuna inanıyorsanız uzayda bizden başka canlıların olduğunada inanmalısınız düşünün evren sonsuz ve birtek insanlar yani bizler varız çok komik ben daha farklı galaksilerde bile yaşantının teknolojinin daha gelişmiş olduğuna inanıyorum cahillik yapıpta ''ben inanmam bildiğimden şaşmam '' demeyin ayıp ve çok cahillik yapmış olursunuz.
 

spring27

Uzman üye
21 Ağu 2007
1,328
5
Yaşadığım Şehir :)
beyler bu uzaylılar kafaları cok karıstırıyor bakın aslında bu uzayda boyutlar var (Kuran'da gecen) yani 4 5 6 boyut die biliyorum biz sanırım 3 üncü boyttayız banada bunu işte yurtta hoca anlatmıstı daha dogrusu sınıfa anlattı neyse bu boyutlarda cinler fln yasarlarmıs kara delikten gecnce baska bir boyuta gecliyormus diye anlattı hoca ve en sonunda allahın bilmem ne kursusumu o boyut var diye anlatıı bize hoca ne kadarı dogrudur bilmem artık
 

m.tahir

Katılımcı Üye
26 Eyl 2008
809
0
Kardeş ben bi şey duydum doğru mu bilmiyom ama bizim o uzaylı sandığımız uçan daireler amerikan casus uçaklarıymış ve bence doğru olma ihtimali çok yüksek
 

ZebellaH

Katılımcı Üye
17 Haz 2008
934
2
uzay sonsuzdur bence yalnız olmamız imkansız gibi görünüyor hem kur-an da bunu destekliyor
 

caqri

Katılımcı Üye
15 Ocak 2008
752
6
tabiyki uzaylılar var ama çoooooooooook uzakta inşallah bize denk gelmezler
 

m.tahir

Katılımcı Üye
26 Eyl 2008
809
0
kardeş ben öle bi şey görmedim ama bizim gördüğümüz o ufo ların uzaylı sandıklarımızın amerikan casus gemisi olduğunu söylüyorlar tabi uzaylı da olabilir
 

alikalim

Katılımcı Üye
18 Ağu 2007
806
17
:D Turkiyeden Ve Rusyadan Vs Baska Yerde Uzayli Goren Olmusmu Yada Ufo Diyim :O Amirikan Casus Ucaklari Terimi Daha Dogru Avrupada 1 Tane Goren Olsun Elinizi Opup Basima Koyarim Hep Saldiricayi Goz Altinda Tutmak Istedikleri Ulkelerde Gozukuyor Nedense.
 

HaCKeR86

Yeni üye
22 Eyl 2008
40
0
ilk önce şuna açıklık getireyim uzayın sonsuz olduğunun bir kanıtı yok.ki bence sonu vardır.uzaylılar varmıdır? bence vardır.ama bizim evrenimizde varmıdır? bilinmez.spring27 nin söylediği gibi boyutlar vardır.teoriye göre karadelik bu boyutlara geçiş yolu.bu boyutların diğer adı paralel evren dir.yani, bizim evrenimiz ile paralel evrende her şey aynı, tamamen. fakat dünyada canlılar olmayabilir.hatta paralel evrende bizlerin kopyası da olabilir.ama ruhumuz farklı olabilir.

aklımıza , hayalimize sığmayak bir alanda sadece bizim olduğumuzu düşünmek yanlıştır bence.

uzaylılar varsa bile herkes onları çok zeki ve inanılmaz teknolojjileri olan yaratıklar olarak düşünmesin.belki de daha elektriği bulamamışlardır.ve çoğu filmde uzaylılar dünyaya saldırıyor.belki de dost canlısıdırlar.
 

oguzhan432

Yeni üye
7 Eyl 2008
41
0
Arkadaşlar ben bu konuyu çok akıllı birinden dinledim adam bir çok yöntemle anlatmış mesela diyor ki o uçan daireler ışık hızı ile bile gelse 200 sene mi ne sürüyormuş (ışık hızı=ışınlanma) gidiş dönüş 400 sene yapar nasa tarafında bu bilgiye ulaşılmış yani nasa şu an 200 ışık yılı ötedeki gezegenleri tespit etmiş yani olsada gelemezler biliyorum ben pek iyi anlatamadım am aonu bi dinleseydiniz anlardınız adam öyle bi anlattıki görsem bile inanmam:)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.