Merhaba arkadaşlar; Sizlere uzaylıların varlığı hakkında bir düşüncemi sunmak istiyorum. Düşüncelerim tartışmaya açık olup yazdıklarımı seviyeli bir şekilde eleştirmenizi istiyorum. Kazılarda ortaya çıkan bir çok teknolojik alet var. Bizler bunları ilk defa bulduğumuzu zannederken meğer millatan önceye ait bizim bile çözemediğimiz bir çok buluş bulunmuştur. Dünyanın varlığından günümüze bir çok teknolojik gelişmeler olmuştur fakat uzun bir sürede bu kadar gelişmemiz bana az gibi geliyor evet teknoloji sandığımızdan daha çok ileride ama Allah dünyayı yarattığından bugüne kadar gelişmeler bana az geliyor. Yani bizler her sene bir buluş buluyoruz ki imkandan çok akıl etken. Peygamberler dönemindeki insanlar daha zeki ve buna rağmen bu dönemdeki insanlar daha çok gelişmeler sağladı. Yani düşüncemi çok önceden bulunan icadlarla eşleştirmeye çalışıyorum. Olay şu; Bir çok çizimde ortaya çıkan anlayamadığımız bir çok şey var ama biz bunu çözemiyoruz ve üstelik bir çok hayvan fosili var. Garip olan bizim bunları hala çözemediğimiz Mısır pramitlerindeki taşlar içindeki mucizeler mayaların buluşu.Dünya çok önceden gelişmiştir. Sonra dünyaya meteorun düşmesi sadece dinozor neslinin son olması anlamına gelmez gelemez. İnsanlarında teknolojiyi yeterli bir seviyede geliştirip evrende başka bir güneş sistemine gitmiş olabilirler. Elbette kıyamet olsa kaçmaları şansızdır. Ama Allah evreni yaratmış ve bir sebebi var. Tek bir güneş sisteminin olduğuna inanmıyorum. Bu kaçan insanlar kendilerini dahada geliştirirler ve dünyanın yok olmadığına fark ederler ve tekrar dünyaya dönerler.İki göze bacağa kulağa sahipler ve insanlar gibi yürüyüp konuşabiliyorlar. Yani insanların birazda mutasyona uğramış halleridir. Sonuçta başka bir gezegen başka kaynaklar insanı alışıtığının dışında değiştiği ve fiziksel değişime uğramaları yanlış değil.Saçma bir düşünce içerisindeysem belirtmeniz ve sizlerinde fikirlerini almam. Teşekkür ederim şimdiden.