Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende oyle dusundum reis tesekkur ederim.Format atmaya gerek yoktur. Zaten bir oyun için de format atılmaz herhalde değil mi?![]()
spoofer kullanabilirsin fakat şöyle bir şey söyleyeyim, senin 4 ay süren varsa ve sen bunun 1 ay süresini bekleyip oyuna giriş yapmaya çalışırsan senin banın sıfırlanır. 3 ay yerine yine 4 ay beklemek zorunda kalırsın. buna dikkat et, tam banın kalktığında gir. hatta garantiye alıp 1 gün sonra girmeye çalış. ben valorant'tan 2023'ün başlarında ban yedim hileden dolayı. şu an halen hileyle oynuyorum, her 2-3 günde bir ban yiyorum tekrar spoof atıp giriyorum. yüce immo arası oynuyorum hileyle. yani neredeyse iki yıldır banlıyım.valorant delay banım var van152 aliyordum 4 ay surecin sonunda artık kalkıyor banım format gerekir mi
öyle demeyin hocam, 2018 - 2021 arasında sa-mp oynardık. her hileden ban yediğimizde client ban aldığımız için her ban yiyişimizde format atardık. bir buçuk ayda 10 15 defa format attığımı bilirim. en son anakart değiştirmek zorunda kaldıkFormat atmaya gerek yoktur. Zaten bir oyun için de format atılmaz herhalde değil mi?![]()
Bilgisayarınızda önemli bir veri yok herhaldeöyle demeyin hocam, 2018 - 2021 arasında sa-mp oynardık. her hileden ban yediğimizde client ban aldığımız için her ban yiyişimizde format atardık. bir buçuk ayda 10 15 defa format attığımı bilirim. en son anakart değiştirmek zorunda kaldık![]()
sooper alabilirmiyiz senden rica etsrmspoofer kullanabilirsin fakat şöyle bir şey söyleyeyim, senin 4 ay süren varsa ve sen bunun 1 ay süresini bekleyip oyuna giriş yapmaya çalışırsan senin banın sıfırlanır. 3 ay yerine yine 4 ay beklemek zorunda kalırsın. buna dikkat et, tam banın kalktığında gir. hatta garantiye alıp 1 gün sonra girmeye çalış. ben valorant'tan 2023'ün başlarında ban yedim hileden dolayı. şu an halen hileyle oynuyorum, her 2-3 günde bir ban yiyorum tekrar spoof atıp giriyorum. yüce immo arası oynuyorum hileyle. yani neredeyse iki yıldır banlıyım.
Hesap ban yiyor zatenEkranı kırık bir telefona format atsam düzelir mi sorusu ile aynı mantıkta bir soru.