Vardows V1 - Yeni Nesil Hacker Bilgisayarı - Aho1762

aho1762

Yeni üye
9 Tem 2012
38
0
İndirme Linki:
Tıkla
Boyutu yüksek olduğu için virus total koyamadım.

Program bana aittir.İçinde işinize yarayacak tüm hack programları vardır.Çoğu THT yapımıdır.
Kolay bir arayüze sahiptir.İçinde vardows explorer vardır.V2'de yapılacak yeniliklerde proxy değiştirme vs. eklenecektir.Yeni hack programları eklenecektir.Tek tıkla site açma vb. gibi projelerim mevcut.:woott
Video: Vardows Hacker Bilgisayarı - Aho1762 - YouTube
Resimli Anlatım:

xBGXNQ.png


wMRY49.png


xYVPRE.png


x3g8Jp.png


xE2lBv.png


e2P7RL.png
 
Son düzenleme:

AJEXA

Adanmış Üye
22 Haz 2013
6,859
3
Jüpiter
Bi ara böyle bi şe tasarlamıştım. Grafiklerim daha iyidi :trl
Ama black king, bir zamanlar ar-ge lideriydi şu an banlı, işi bikaç adım öne götürdü. Benimki devede kulak kalır onun yaptığının yanında. Ar-ge bölümünde halen var mı bilmiyorum. Sanal pc uygulaması.

Vardows ha? Acaba ismi nerden gelmiş :) yapanı tebrik ederim, internet explorerı iyi editlemiş. Ama keşke opera koysaydı. Ben editleyememiştim ama chrome koymuştum.
 

MyWhite

Uzman üye
18 Mar 2017
1,006
0
127.0.0.1
o değilde konu ölü 2014 dün zamanında hiç ilgi görmemiş ve adamda ozamandan beri aktif deil post atıp ustte tutmayalim
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.