Vb. Hack Yapımını Öğrenmek İstiyorum . anam Vefat Eti Cok Bunalımdayım .

HackeDReyiz

Yeni üye
19 Tem 2013
19
0
merhablar burda ilk konum oynadıgım oyun wolfteam 4 senedir oynuyorum .

bu 1 hafta içinde kodlamaya merak sldım nete yararlı bir bilgiler yok buda daha da canımı sıkıyor .

Siz degerli abilerimden tek istegim abi kardes olmak su vb öğrenmek .

adamlar dalga geçiyor hep bnmle ! 13 yaşındaki cocuk hile kodluyor peki ne sayesıned abi kardes - ortaklıyla .

4 ay önce anam vefat eti evden dışarı cıkmıyorum .

Birazda mutlu ve bişiler elde edebilmek istiyorum .

VB 2010 var . Team Viewer vvar işletim sistemim win Xp sp 3

Yardımlarınızıı beklıyorum abilerim . Unutmayın Sevap kazanacaksınız belki 1 hafta sonra yardımlarım dokuncak . Lütfen Kırmayın beni ?
 

HackeDReyiz

Yeni üye
19 Tem 2013
19
0
Kadeş öncelikle başın sağolsun
istediğin şey hile yapmakmı yoksa şifre çalmakmı

Vatan Sağolsun öncelikle .Kardesim Keylogger le milleti kandırdık budan ikisene önce onlar bebe işi yaz heryere kylog var . var hile yapımını öğrenmek istiyorum ve türkiyenin büyük hile forumlarından 5 gün sonra d.mod olacam ama hiç bişi ypaamıyorum
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.