VB.Net DataGrid :)

CodedProTurkish

Katılımcı Üye
26 Tem 2012
320
0
Malatya
Arkadaşlar Ben RAT Yapcam'da VB.Net'de Şu aracı bulamadım

Bu şekilde Ülkeri Falan Nasıl Sıralıcam ? DataGridView Diyorsunuzda Onda Bu Görünüm Yokdur Yardımcı Olursanız seviniriz

vst0v.png
 

Gr££D

Kıdemli Üye
27 Haz 2013
2,468
0
Monte Viere
O zaman sen Rat işini Boş Ver biraz temeiini sağlamlaştır bak daha Ratın temel mantığını bilmiyosun nasıl rat yapacaksın önce biraz temeli kuvettlendir basit işlere bak sonra rat yaparsın:

Yeri gelmişken Açıklayayım :

Reverse Connection yeni nasıl ratların bağlatı mantığıdır.Tersine Bağlatı demek oluyor.Mesela hiç Düşündün neden ratı kullanırken port açıyoruz.Çünkü Gönderdiğimiz serverin bizim clientimize bağlanması için eskiden (tam bilmemekle beraber) sanırım clientler servera bağlanyormuş ama bu durumda kurbanınn port açması gerekir ama reverse connetion sen port açarsan server senin clientin ile bağlantı kurabilir.

Dediğim gibi temelini sağlamlaştır.Herkes Bir günde Hakops Olmuyor.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.