vb.net kod öğrenimi yardım

[NEO]

Kıdemli Üye
14 Nis 2013
2,929
12
Arkadaşlar ne zamandan beri bu forumdayım vb 2010 u indirdim
başladım sabitteki konuları teker teker öğrenmeye you tube dan videolar izledim herkes gibi kodları kopyala yapıştır yaparak web browser yaptım.Ancak bütün bunları yapmama rağmen 2010 da kendi başıma kod yazamıyorum elimde hiç şu kod şu işe yarıyor diyen bir belge yok bulsamda çok dar oluyor vb yi öğrenen kendi başına kod yazabilen arkadaşlara soruyorum Arkadaşlar siz nasıl öğrendiniz? elinizde kaynak mı vardı? Kaynak varsa upload edip verebilirmisiniz? Bu arada arkadaşlar vb kodbak diyecekler ondan hiç bir şey anlamadım.Bence çok kullanışlı bir şey de değil.
Neyse arkadaşlar sorularıma cevap vericek arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.


 

sezgin1444

Kıdemli Üye
3 Şub 2012
3,061
4
f3nr1r@R00T
Kopyala yapıştrı yaparak hiçbirşey öğrenemezsin deneyerek kodların ne işe yaradığnıı öğrenmeye çalış imzamdaki programıma bakabilirsin işine yarayabilir pc ile ilgili bir sorun olduğu içni geçici olarak o programım güncellenemeyecek ama yakında düzelteceğim
 

'Black-Life

Kıdemli Üye
13 Mar 2013
2,543
0
38
Teşkilat
Paşam Hiç Bir Emeğin Karşılığı Emeksiz Kalmaz Fakat Sen Kendin Diyosun Kopyala Yapıştır Hiç Olmasa Orda Yazılanları Harfiyen Kendin Uygula Elle Yaz Yine Alışırsın Forumda Bir Çok Eğitim Seti Mevcut Bakabilirsin İyi Forumlar Dilerim...
 

Dark-Man

Kıdemli Üye
5 Ocak 2013
4,432
9
I Don't Know
Kopyala Yapıştır Yapman Yeni Başladığın İçin Normal Bunu Sureklı Yapmamaya Ozen Goster Ve Kodların Ne Ise Yaradıgını Ogren Ayrıca Internette Herseyı Bulamazsın Bazı Seylerı Senın Bulman Gerek.
 
Son düzenleme:
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.