VB.NET Resim Ekranda olunca Otomatik tıklatma(Mouse ile)

19 Eyl 2012
184
0
Başlıkta anlatmaya çalıştığım gibi mesela webbrowserde yıldız resmi var ben onu formumda daha önceden tanıtmış olacağım.Fakat şu kısım canımı sıkıyor yani nasıl yapacağım hakkında en ufak bir fikrim yok.Sadece bir resim olsa webbrowserden resmi çeker if ile bir şekilde kontrol edebilirdim , fakat bahsettiğim şey flash. Yani sürekli hareket halinde . Yapmak istediğim şey kısaca;

Webbrowser'de hareket eden nesnelerin arasında formumda daha önce tanıttığım resmi görünce pc'nin otomatik olarak resme ( hareket eden nesneye ) tıklaması...

Kolay gelsin, şimdiden teşekkürler...

Birde arkadaşlar programcılıkta az bir temelim var. VB mi devam etmeliyim yoksa C# mı bilemedim.Görüşünüz nedir belirtirseniz sevinirim.
 
Son düzenleme:

Monkey D Garp

Katılımcı Üye
6 Ağu 2015
331
0
Marineford
Dediğin Şey Çok Zor Be Bro Öyle Direk Resmi Görünce Tıkla Komutuyla Yapılabilcek Birşey Değil Autoitte Var öyle Bi Özellik Autoiti VB'ye Entegre Etme Araştır İnternette Var Daha Sonra Autoit'in İmageSearch Fonksiyonunu VB'ye uyarla :)
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.