Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kardeşim en iyisi sen biraz satranç oyna ufkun genişler![]()
Seni mesajlarından biri bu işte. Ee bunu yaptıysan diğerini de yaparsın tabi ZZTRI hocamın dediği gibi api ile yapamasan da yine de çalışır bir şey yapabilirdin. Ayrıca kod bilmek bilmemek diye bir şey yoktur bence. Bir dili bilmek ya da bilmemek vardır. Kod dediğin şey ezberlenen bir şey değil. Tıpkı Türkçe gibi düşün. Hastalanırsın doktora gidersin. Türkçeye çok hakim değilsindir ama bir şekil yine de az buçuk derdini anlatabilirsin. Yani olay tamamiyle algoritma ile ilgilidir. Ufkunu genişletecen ve olaylara daha geniş bakacam. Sadece bir yere takılmayacan. Var olan bilgilerinle emin ol sorduğun sorunu çözebilirsin. Yeter ki var olan bilgilerinle neler yapabilirsin diye kafandan geçirip algoritmanı oluştur.
ZZTRI
Üstad'ım Size Gerçekten Saygı Duyuyorum Verdiğiniz Bilgilerden Dolayı Çok Çok Teşekkür Ederim
Benim Kötü Bir Amacım Yok Agario İçin Bir Makro Yapmak İstemiştim Sadece Bilmedigim Yerlerde Bana Yardım Etmenizi İStemiştim Fakat Çook Farklı Anlaşıldım Hiç Beklemediğim Şeyler Okudum Post Kasmak Nedir Ya Bu Kelimeyi Hangi Zihniyetle Yazdın ? +++++Up Yazmamın Sebebı Her Konuya Yeni Cevap Yazıldıgında Konu Ustte Çıkar Ve Görmeyen Kişiler Görür Benim Amacımda Tam Olarak Buydu Görmeyenler Görsün Belki Yardım Eder, Peki Senin Amacın Neydiki İlgin Olmayan Konuya Girip Saçma Sapan Konusuyosun. Hocam Tekrardan Sizede Teşekkür Ederim. İyi Akşamlar.
Mesele bilgi paylaşmak istememek değil güzel kardeşim. THT den daha yardım sever bir forum bulamazsın. Burada arkadaşların tepkisi şunadır. Alfabeyi öğrenmeden yazı yazmaya çalışma! Sana bir program lazımsa da git satın al, birine yazdır ama milletten kod isteme. Yardım istemek farklı bir şey, hazır kod istemek başka bir şey. Zaten programlamaya meraklı biri kusura bakma ama böyle bir soru sormaz ki. Googleda bu konuda dünya kadar konu bulabilirsin ve programlamaya meraklı biri hemen bulur, kodu anlar ve programına entegre eder.Teşekkür Ederim Yarbay'ım Ama Bu Tarz Bi Mantıgı Elde Edemedim Belkide Haklsınız Ama Neden Kımse Bılgı Paylaşmak İstemiyor ?