Selamın Aleyküm. Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi yaptığım bi programda sadece resmi göstermek istiyorum. Program için 15 saniyelik bir açılış ekranı oluşturucam Yani Splash Screen. Progresbar ile phosthopta bi kaç resim tasarladım programı değil sadece o resmi göstersin programın özelliklerini transparentmi yapıyoruz napıyoruz bana detaylı bi anlatım yaparmısınız. Lütfen çok ihtiyacım var birazdan kodlamaya geçicem. Cevaplarınızı Bekliyorum... Bide şimdi ben açılış ekranı yapıcam ya hani 15 saniye o resmi göstersin sonra programa yani form1 e yönlendirsin. Bunun kodunuda yazarsanız sevinirim. Teşekkürler şimdiden...
Buyrun 1 adette resim ekledim ki gözünüzde canlandırın yani ne demek istediğimi anlamadıysanız resime bakarak anlayabilirsiniz. 10 Saniye sadece bu resmi göstersin form felan göstermesin altta iconda olmasın malüm açılış ekranı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
TEKRAR ÖZET GEÇİYORUM PROGRAMIMA SPLASH SCREEN YAPACAĞIM. ONUN İÇİN ALTTA İMLEC İKON FELAN GÖSTERMESİN 10 SANİYELİK Bİ AÇILIŞ EKRANI OLSUN YANİ O RESİM EKRANDA 5 10 SANİYE KALSIN SONRA FORM1 E YÖNLENDİRSİN...
Buyrun 1 adette resim ekledim ki gözünüzde canlandırın yani ne demek istediğimi anlamadıysanız resime bakarak anlayabilirsiniz. 10 Saniye sadece bu resmi göstersin form felan göstermesin altta iconda olmasın malüm açılış ekranı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler...
TEKRAR ÖZET GEÇİYORUM PROGRAMIMA SPLASH SCREEN YAPACAĞIM. ONUN İÇİN ALTTA İMLEC İKON FELAN GÖSTERMESİN 10 SANİYELİK Bİ AÇILIŞ EKRANI OLSUN YANİ O RESİM EKRANDA 5 10 SANİYE KALSIN SONRA FORM1 E YÖNLENDİRSİN...