Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
If adtextbox.Text = "admin" And sifretextbox.Text = "admin" Then
Form2.Show()
ElseIf adtextbox.Text = "admin" And sifretextbox.Text = "deneme" Then
Form2.Show()
End If
Buda Baska Yol Tabikide İkiside Olur .Kod:If adtextbox.Text = "admin" And sifretextbox.Text = "admin" Then Form2.Show() ElseIf adtextbox.Text = "admin" And sifretextbox.Text = "deneme" Then Form2.Show() End If
Yukarıdaki gibi yapabilirsin daha kolay yolu var ama vb.NET'e uyarlıyamadım C#'de yaptığım gibi. Operatörleri bilmiyorum vb.NET'te.
Öncelikle Selamun Aleyküm Sorum şu olucak vb.nette login panele 1 den çok kullanıcı nasıl eklerim
yani mesela ıd:admin şifre : deneme diyince form 2 yi göstersin
ıd:admin : admin diyincede form 2 yi göstersin bunu nasıl yaparım
Uzun sürece önce araştırmıştım bilgi edinememiştim , yanıtlayan arkadaş bu mesajıda alıntılayarak anlatırsa sevinirim bildirim gelsin..
If (TextBox1.Text = ("Criminal King") And TextBox2.Text = ("QWERTY2015")) Then
MsgBox("Giriş yapıldı")
Me.Hide()
Form2.Show()
Else
Label4.Text = "Giriş başarısız"
End If
If (TextBox1.Text = ("Criminal King , Admin") And TextBox2.Text = ("QWERTY2015 , admin")) Then
Peki Yarbayım TextBox1 e admin textbox 2 ye deneme girildiğinde Form2 yi göstersin
veya Textbox 1e admin textbox 2ye deneme2 girilsin bu seferde form 3 ü göstersin bunu nasıl yaparım
Şu şekilde ;
TextBox1 Kullanıcı adıKod:If (TextBox1.Text = ("Criminal King") And TextBox2.Text = ("QWERTY2015")) Then MsgBox("Giriş yapıldı") Me.Hide() Form2.Show() Else Label4.Text = "Giriş başarısız" End If
TextBox2 Şifre
2 adet textbox ve 1 buton ekle butonun kod kısmına üstteki kodu yazman yeterli olacaktır.
Birden fazla giriş istiyorsan
şeklinde deneyebilirsin sağlam bir giriş formu yapmak istersen sql veritabanı oluşturmanda fayda var veritabanıyla çalışmak her zaman daha iyidir bana göre.Kod:If (TextBox1.Text = ("Criminal King , Admin") And TextBox2.Text = ("QWERTY2015 , admin")) Then