Vb.net

alper75

Katılımcı Üye
19 Ocak 2013
490
0
Üstatlar bi konuda yardımınızı istiyorum programlama ögrenmeye başladım. Yani yeniyim takıldıgım yer bir buttona veya herhangi bir yetere 3 farklı kod yazdım bu kodları nasıl sırayla calıstırırım
 

alper75

Katılımcı Üye
19 Ocak 2013
490
0
aga söyle soyleyeyim bot yapmaya calısıyorum webbrowserde ilk once texboxtaki yazdılarımı gerekli yerlere yazıcak sonra butona tıklicak sonrada diğer linklere gecicek ben bu kodların hepsini yazdım. ama bu kodları sırayla calıstırmam gerek
 

hecate

Üye
12 Şub 2016
66
0
State machine derler istediğine.Diyorsun ki düğmeye ilk tıklandığında A işlemini yapacak.Sonra state-programın durumu değişmiş olacak.Tekrar basınca B işlemini yapacak.Sonra kullanıcı bir daha basarsa C işlemini..Değil mi?
Class içine bir değişken tanımla.Mesela class içine "Private durumum as Byte=0" de.Sonra düğme tıklanınca

Select Case durumum
case 0:
'ilk işlem
case 1:
'ikinci işlem
case 2:
'üçüncü işlem
end select
durumum=(durumum+1) mod 3

diye istediğin işlemi seçtir.Ama hocam yanlış anlamada bunu soruyorsan daha bot yapacak seviyede değilsin demektir.Önce tam olarak bu dilde kodlamayı öğren.
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.