K KareAsTr Üye Katılım 14 Tem 2011 Mesajlar 150 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Ara 2012 #1 Merhaba ilk sorum, Programım için 3 adet tema hazırladım. programımdaki tema seç bölümünde nasıl temayı değiştrebiliriz ? ikinci sorum, command a basarak programımın aşağı atılmasını istiyorum nasıl yapabilirim ?
Merhaba ilk sorum, Programım için 3 adet tema hazırladım. programımdaki tema seç bölümünde nasıl temayı değiştrebiliriz ? ikinci sorum, command a basarak programımın aşağı atılmasını istiyorum nasıl yapabilirim ?
Y yuski Uzman üye Katılım 1 Şub 2011 Mesajlar 1,010 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Ara 2012 #2 1)temadan kastın skin mi 2) Private Sub Command1_Click() Form1.WindowState = 1 End Sub Genişletmek için tıkla ... Oyla 0 Downvote
1)temadan kastın skin mi 2) Private Sub Command1_Click() Form1.WindowState = 1 End Sub Genişletmek için tıkla ...
K KareAsTr Üye Katılım 14 Tem 2011 Mesajlar 150 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Ara 2012 Konuyu başlatan #3 yuski' Alıntı: 1)temadan kastın skin mi 2) Genişletmek için tıkla ... Evet skin. teşekkür ederim yazılımcılığa 4 gün önce başladımda acemiyim biraz saçma olabilir acaba şöyle olabilirmi Private Sub Command_Click() skinadı.visible = True End sub daha skin hiç kullanmadım skinleride hazırlamadım yarın başlayacağım dediğim gibi daha 4 gün önce başladım kod yanlış olabilir 4 günlük tecrübe Son düzenleme: 15 Ara 2012 Oyla 0 Downvote
yuski' Alıntı: 1)temadan kastın skin mi 2) Genişletmek için tıkla ... Evet skin. teşekkür ederim yazılımcılığa 4 gün önce başladımda acemiyim biraz saçma olabilir acaba şöyle olabilirmi Private Sub Command_Click() skinadı.visible = True End sub daha skin hiç kullanmadım skinleride hazırlamadım yarın başlayacağım dediğim gibi daha 4 gün önce başladım kod yanlış olabilir 4 günlük tecrübe
Y yuski Uzman üye Katılım 1 Şub 2011 Mesajlar 1,010 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Ara 2012 #4 biraz dogru mantık güzel yol yanlış formload a Skin1.LoadSkin (app.path &"/skin adı skin ile uygulama aynı yerde olmalı") Skin1.ApplySkin Me.hWnd Oyla 0 Downvote
biraz dogru mantık güzel yol yanlış formload a Skin1.LoadSkin (app.path &"/skin adı skin ile uygulama aynı yerde olmalı") Skin1.ApplySkin Me.hWnd
K KareAsTr Üye Katılım 14 Tem 2011 Mesajlar 150 Tepkime puanı 0 Kredi 0 15 Ara 2012 Konuyu başlatan #5 teşekkür ederim Oyla 0 Downvote