VDownloader 0.61

GeNeRaL-33

Uzman üye
19 Tem 2007
1,365
37
255.244.233.1

VDownloader; Google, Youtube ve ****cafe videolarını bilgisayarınıza kaydetmenize yarayan bir innDirme yöneticisidir. Yazılımın en önemli özelliği innDireceğiniz videoları AVI ve MPEG dosya biçimleriyle kaydedebilmenize imkan tanımasıdır. Bilindiği üzere bu sitelerden innDirilen videoların dosya biçimleri genellikle FLV olmaktadır. FLV dosya biçimi hem pek kullanılmayan hem de bilgisayarınızda oynatabilmeniz için ek araçlara ihtiyaç duyacağınız bir biçimdir. Oysa AVI ve MPEG dosya biçimleri hem kalite hem popülerlik açısından çok daha iyidir.

Yazılımla video innDirebilmek için yapmanız gereken tek şey; ilgili videonun adresini, yazılımın ana menüsü üzerindeki "VİDEO URL:" satırına kopyalamak ve "DOWNLOAD"(İNNDİR) düğmesine basmaktır. Videolarınızı hangi dosya biçimiyle innDirmek istediğinizi: "Options"(Seçenekler) > "Preferences"(Tercihler) > "General"(Genel) > "Video Setting"(Video Ayarları) > "AVI Codec"(AVI Çözücü) alanından seçebilirsiniz. Videolarınızı hangi boyutlarda ve uyumluluk modlarında innDirmek istediğinizi ise; yazılımın ana ekranı üzerindeki "Output Format"(Çıktı Biçimi) alanından ayarlayabilirsiniz.
Yazılımla videolarını innDirebileceğiniz sitelerin sayısı son sürüm ile epey artmış ve yukarıda adı geçene 3 site ile sınırlı kalmamıştır. Yine yazılımın son sürümünde kayıt yapabileceğiniz video biçimlerinin sayısı 4'e çıkarılmıştır.



https://tik.lat/OSfpP
 
Üst

Turkhackteam.org internet sitesi 5651 sayılı kanun’un 2. maddesinin 1. fıkrasının m) bendi ile aynı kanunun 5. maddesi kapsamında "Yer Sağlayıcı" konumundadır. İçerikler ön onay olmaksızın tamamen kullanıcılar tarafından oluşturulmaktadır. Turkhackteam.org; Yer sağlayıcı olarak, kullanıcılar tarafından oluşturulan içeriği ya da hukuka aykırı paylaşımı kontrol etmekle ya da araştırmakla yükümlü değildir. Türkhackteam saldırı timleri Türk sitelerine hiçbir zararlı faaliyette bulunmaz. Türkhackteam üyelerinin yaptığı bireysel hack faaliyetlerinden Türkhackteam sorumlu değildir. Sitelerinize Türkhackteam ismi kullanılarak hack faaliyetinde bulunulursa, site-sunucu erişim loglarından bu faaliyeti gerçekleştiren ip adresini tespit edip diğer kanıtlarla birlikte savcılığa suç duyurusunda bulununuz.