Arkadaşlar dedıgım gıbı vds alacagım(up/down) hızı gayet ıyı bundan ddos atarsam durum ne olur sıte ne hale gelır bırde pvp serverlere hangı programla saldırmalıyım sprut ıse yaramıyor yardım edın lutfen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hocam vds'n linux ise işe yarar bir saldırı atarsın linux işletim sistemi bölümünde bir çok exploit var bununla ilgili sitelere internet hızına göre sağlam zararlar verebilirsin ts3 ve diğer sunucu makineleri eğer senin hızından düşükse sunucuyu suspend edebilirsin bu türkiyede çok yaşanan bir olay![]()
Arkadaşlar dedıgım gıbı vds alacagım(up/down) hızı gayet ıyı bundan ddos atarsam durum ne olur sıte ne hale gelır bırde pvp serverlere hangı programla saldırmalıyım sprut ıse yaramıyor yardım edın lutfen
perl saldırı scriptleri var onlari deneyebilirsin, trafik hızına göre değişir örnegin semele adlı şirketin sunucuları 100 mbits hız veriyor sana af edersin hostinger'i bile deviremezsin ama bi şirket var trustlayer ücretsiz 1 gbits veriyor yakar geçersinönemli olan burda trafik hızı 1 gbits trafik varsa gözün kapali yapiştir