Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu olmadı gibi sanki. Eskiden anlatırken Youtube üzerinden ve de sesli anlatıyordun. Hatta uga buga falan diyordun... O şekilde daha iyiydi.şöyle bir kaynak bırakayım
![]()
google kullanımı hakkındaki youtube tutorial'lerime kısa bir ara vermek zorunda kaldım. artık gif'ler üzerinden anlatıyorumBu olmadı gibi sanki. Eskiden anlatırken Youtube üzerinden ve de sesli anlatıyordun. Hatta uga buga falan diyordun... O şekilde daha iyiydi.
Onlar çok güzeldi ama. Ben bayağı eğleniyordum onlarda. Müsait olduğunzu da serinin devamını beklerim O-Ogoogle kullanımı hakkındaki youtube tutorial'lerime kısa bir ara vermek zorunda kaldım. artık gif'ler üzerinden anlatıyorum
yabancı olursa daha iyişöyle bir kaynak bırakayım
![]()
mutfak kapısı nasıl açılır diye tutor yapsana kanka lütfengoogle kullanımı hakkındaki youtube tutorial'lerime kısa bir ara vermek zorunda kaldım. artık gif'ler üzerinden anlatıyorum
İllegal yapmayack san hostingdünyam'dan alabilirsinişte ininal gibi kartlarla hangi sitelerden vds vps alabilirim önerinizin