Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Github'da bir çok veil denedim maalesef birçoğunda olusturdugum trojanlar açılmıyor bildiğiniz güncel çalışan veil var mı?
denedim hocam trojan açılır açılmaz kapanıyorbuna baktınız mı?![]()
GitHub - Veil-Framework/Veil: Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime)
Veil 3.1.X (Check version info in Veil at runtime) - Veil-Framework/Veilgithub.com
bunada bakın bidenedim hocam trojan açılır açılmaz kapanıyor
deneyip hemen dönüyorumbunada bakın bi
hocam teşekkür ederim açıldı sonunda bir de konudan bağımsız bir soru daha sormak istiyorum hocam bu portlar ve versiyonların exploitlerini bulabileceğim toplu bir kaynak web sitesi falan var mı?
cirt.net
tekrardan sağolun hocam iyi çalışmalar![]()
nikto/README.md at main · sullo/nikto
Nikto web server scanner. Contribute to sullo/nikto development by creating an account on GitHub.github.com
bunlara bak istersen bi![]()
Nikto - cirt.net
The Nikto Web Scanner Install Nikto via GitHub Download Latest GitHub Release Docs Wiki Nikto is an open-source web server scanner designed for security professionals, penetration testers, and system administrators. It performs comprehensive tests against web servers, checking for over 8,000...cirt.net
çalışmıyorum .d boş boş bilgisayara bakıyorum.tekrardan sağolun hocam iyi çalışmalar
çalışmıyorum .d boş boş bilgisayara bakıyorum.
tek yardımla ilgileniyorum şu aralar hiç bir şey yapasım gelmiyor nedense SQL çalışıyorum genelde![]()
olsun hocam en azından bir kişiye yardımınız dokundu bu da bir tür çalışma
sqlmap'in parametreler mi değişti hocam sqlmap -u "örnek site adresi" --dbs yazınca hata veriyor:[CRITICAL] sqlmap was not able to fingerprint the back-end database management systemtek yardımla ilgileniyorum şu aralar hiç bir şey yapasım gelmiyor nedense SQL çalışıyorum genelde
bende bunu çözmeyi çalışıyorum hep hata veriyor yardım merkezine bir konu açıp öğrene bilirsin benim oraya konu açmam yasaksqlmap'in parametreler mi değişti hocam sqlmap -u "örnek site adresi" --dbs yazınca hata veriyor:[CRITICAL] sqlmap was not able to fingerprint the back-end database management system
En son Metasploitte bir web siteye denedim onda da aynı hatayı veriyor
açın takipte olacağım.tamamdır hocam açıyorum konu