Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bendede aynı sorun var m1 desteklemıyor sanırsamben kurulunu yapıp çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum ve internetten baktım bir şey bulamadım.
Your architecture aarch64 is not supported!
internettede araştırdım bir şey bulamadım ya nasıl yapacam kursta bunu kullanıyorlardı.bendede aynı sorun var m1 desteklemıyor sanırsam
sudo apt-get install programAdı" komutu ile terminalden indirmek isterken E : Paket Bulunamadı Hatası ile karşı karşıya kalıyorsanız bunun birkaç sebebi olabilir. Bunları sıralayacak olursak,ben kurulunu yapıp çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum ve internetten baktım bir şey bulamadım.
bende paket bulunamadı demiyor kalide terminalden programı çalıştırınıca aarch64 desteklenmiyor hatası alıyorum.sudo apt-get install programAdı" komutu ile terminalden indirmek isterken E : Paket Bulunamadı Hatası ile karşı karşıya kalıyorsanız bunun birkaç sebebi olabilir. Bunları sıralayacak olursak,
1) İndirmeye çalıştığınız programın adını doğru yazdığınızdan emin olun.
2) Eğer indirmeye çalıştığınız programın adını doğru yazdığınızdan eminseniz, masaüstü çubuğunda bulunan yazılım merkezi uygulamasının kapalı olduğundan ve indirmenin sadece terminal üzerinden yapıldığına emin olun.
3) "E : Paket Bulunamadı Hatası" sorununuz devam ediyor ise, Ubuntu ayarlarından "Yazılım ve Güncelleştirmeler" kısmına girerek, indirme adresinin "Ana Sunucu" olduğundan emin olun.
Veil, arm64 işlemcileri desteklemediği den dolayı böyle bir hata alıyorsunuz.ben kurulunu yapıp çalıştırdığımda böyle bir hata alıyorum ve internetten baktım bir şey bulamadım.
Ne yapmam gerekiyor?Veil, arm64 işlemcileri desteklemediği den dolayı böyle bir hata alıyorsunuz.
Arm64 işlemcisi olmayan bir cihazdan veil çalıştırmayı deneyebilirsiniz.Ne yapmam gerekiyor?
Onu Anladım Fakat Zaten İşlemcinin Desteklenmediğin Yazıyor (aarch64 desteklenmiyor hatası.)bende paket bulunamadı demiyor kalide terminalden programı çalıştırınıca aarch64 desteklenmiyor hatası alıyorum.